Gyorshírek: Brad Pitt Akhilleusz után Odüsszeuszt is eljátssza

2008.10.17. 08:18
  • Brad Pitt lesz Odüsszeusz George Miller Odüsszeiájában. A Mad Max rendezője nem a Trója folytatását akarja elkészíteni, inkább egy űrinváziós környezetbe tenné át az ismert történetet. A filmet Brad Pitt saját produkciós cége, a Plan B a Warnerral közösen készítené el, de hogy pontosan mikor, arról nincs hír. Brad Pitt jelenleg a Tarantinóval forgatja Németországban az Inglorious Bastardsot, George Miller meg 2009-re akarja elkészíteni a Batmant és Supermant is felvonultató Justice League-t, és állítólag a mad Max 4-et is. (via Variety)
  • Sam Raimi azt szeretné, ha Kirsten Dunst mégis elvállalná Mary Jane szerepét a Pókember 4-ben. "Nem tudom nélküle elképzelni a filmet, nagyon fontos a karaktere" - nyilatkozta a rendező, aki azt is elmondta, hogy az új ellenfél valószínűleg a Gyíkká átalakuló Dr. Connors lesz. A főszereplő továbbra is Tobey Maguire lesz, a többi szereplő még bizonytalan. A Pókember 4 forgatókönyvét James Vanderbilt írja, a film 2011-ben kerülhet a mozikba. (via joblo.com)
  • Megvan a Bourne 4 forgatókönyvírója: George Nolfi, aki már a Bourne-ultimátum sztorijába is besegített. A negyedik rész valószínűleg Dél-Amerikában játszódik majd. Paul Greengrass rendező és Frank Marshall producer jövő nyáron kezdik a forgatást, a film a tervek szerint 2010-ben kerül a mozikba. (via slashfilm)