Gyorshírek: Robothadsereggel sokkol az új Terminátor-trailer

2008.12.10. 09:33
  • Végre felkerült a netre a Terminator 4 második trailere, a korábbinál sokkal több robbanással és fémcsontvázzal, meg a jól bevált Batman-hangon keménykedő Christian Bale-lel. A Termiantor: Salvation (ami állítólag egy új trilógia nyitódarabja) végre igazi Mad Max-szerű film lesz, és bemutatja a romok közt kommandózó John Connort, meg az Ítélet napja többi túlélőjének harcát a gépek ellen. Amerikai premier: 2009. május 22. Tádámm-támm-tádámm! A nagyobb felbontásért klikk ide! (via slashfilm)

 

  • Harrison Ford a meglebegtetett Indiana Jones 5 előtt még beszállna egy biztosabbnak ígérkező filmbe, J.J. Abrams Morning Glory című vígjátékába. Ford egy beképzelt tévés műsorvezetőt alakítana, aki sztárallűrjei ellenére a legprofibb a szakmában, ezért egy törtető női producer őt szerződteti le az új műsorához. A 2009-re ígért film forgatókönyvét az Ördög Pradát visel írója, Aline Brosh McKenna jegyzi, a rendező Roger Michell lesz. Harrison Ford egyébként 10 éve forgatott utoljára vígjátékot, a Hat nap, hét éjszakát, ami 70 millió dollárból készült, és 165 milliót szedett össze a pénztáraknál. A Halálos fegyver-sorozat farvizén evező Hollywoodi őrjárat viszont megbukott 2003-ban: 75 millióból forgatták, de csak 30 milliót kapart össze. (via cinemablend)
  • Tom Cruise után Keanu Reeves is beállhat a bosszúálló amerikai szamurájok közé: sógunját vesztett harcművész lesz a 47 Roninban, ami Inagaki Hiroshi azonos című, 1962-es filmje alapján készülne. A film a XVIII. századi Japánban játszódik, és a történetszövés, meg a tervezett akciójelenetek miatt már most úgy reklámozzák, mint "a Gyűrűk Ura és a Gladiátor méltó utóda". A forgatókönyvet Chris Morgan írja, aki már a Wantedban is közreműködött, de rendező még nincs. (via cinematical)