Hot doggal dobták meg Tiger Woodsot

2011.10.13. 14:16 Módosítva: 2011.10.13. 16:10

Hot doggal dobta meg Tiger Woodsot egy férfi a Ryan Gosling főszereplésével készült Drive (Gázt!) megnézése után. Úgy érezte, valami nagy és bátor dolgot kell tennie. Megcsinálta! A héten ez a második alkalom, hogy vicces hírrel bekerült a film a világsajtóba, így akár egy jó gerillakampány is lehet, vagy tényleg mindenki megőrül a film miatt, ahogy mi is.

A 31 éves Brandon Kelly az éppen pályára lépő híres golfozót és szexőrültet dobta meg hússal a Frys.com Openen San Joséban. A videón nem látszik jól, hogy a srác eldobja a hot dogot, csak a kaja érkezése és Woods megrökönyödése. Amikor megindulnak a srác felé a helyi erők, rögtön rutinosan földre vágja magát.

A helyi újságnak valóban azt mondta a bátor férfi, és legyen ez a golfpálya, a hotdogos vagy a film szuper gerillamarketingje, hogy megnézte a filmet, megvadult az agya, úgy érezte, ki kell mutatnia bátorságát. A film főhőse miközben éli rendkívül csendes életét, kénytelen megmutatni férfias érzelmeit, amikor a szomszéd lány pasija miatt bosszút áll. A seriff letartóztatta a hot dog-hajítót, de nem zárta börtönbe.

Ezen a héten nem ez volt az első eset, hogy a Drive bejárta a világsajtót valami egészen fura hír kapcsán. Egy Michigan állambeli nő beperelte a Drive című film alkotóit, mert a trailer láttán autósüldözéses akciófilmet várt, és ezért fizette ki a belépőjegy árát a moziban, nem pedig egy egyébként kiváló karakterdrámát, amiben néha beülnek egy autóba is. A nő visszakéri a jegye árát, és azt is szeretné elérni, hogy a stúdiók és forgalmazók a jövőben ne készíthessenek félrevezető tartalmú trailereket.