Hosszú évek óta próbáljuk visszahozni és erősíteni a magyar közéleti sajtóból szinte teljesen kikopó tárcanovella műfaját. A lap belsős munkatársai és a legkiválóbb hazai írók közül nagyon sokan vállalták azt a történelmi feladatot, hogy újra megszerethessük ezt a csodálatos műfajt.
MEGVESZEMMagyar Stand a Bocuse d'Or VIP faluban
Meglátogattuk a Bocuse d'Or versenyen a VIP faluban a magyar standod. Kíváncsiak voltunk, mik azok az ízek és alapanyagok, amit a világ minden tájáról ide látogató vendégeknek a szervezők meg akarnak mutatni. Kattintson a videóra, és nézze meg a fogásokat!
Első ránézésre ez egy büfének tűnik itt a Bocuse d'Or versenyen, de valójában amikor az ételeket megnézzük, akkor kiderül, hogy azok elég részletgazdagok, és elég kifinomultan mutatják meg a magyar ízeket.
– mondja Szabó Krisztián, aki a Stand étterem szakácsaként részt vett az ételek kialakításában.
Az Index folyamatosan beszámol a versenyről, amelyet ezen az oldalon követhet. Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak a helyszínen és az online közvetítésen is!
Rovataink a Facebookon