Wolf András: Én nem szoktam sorban állni

Budapesten számos történelmileg és kulturálisan is jelentős gasztronómiai állomással találkozhatunk, de vajon hogy áll jelenleg a vendéglátóipar, és mivel lehet becsalogatni a vendéget? Wolf Andrással beszélgettünk.

Ha a körúton jár, szembe tűnhet az a kígyózó sor, amely folyamatosan a New York Kávéház előtt várakozik. A bejutás sokszor akár egy óra is lehet.

Wolf András konyhafőnökkel beszélgettünk arról, hogy milyen bakancslistás kulináris kalandok várnak azokra, akik hazánkba látogatnak, mennyire hat a vendégek pénztárcájára az infláció, és jelenleg hogyan áll a vendéglátószakma képzése itthon. 

Igazi férfi házhozszállítással

Hosszú évek óta próbáljuk visszahozni és erősíteni a magyar közéleti sajtóból szinte teljesen kikopó tárcanovella műfaját. A lap belsős munkatársai és a legkiválóbb hazai írók közül nagyon sokan vállalták azt a történelmi feladatot, hogy újra megszerethessük ezt a csodálatos műfajt.

MEGVESZEM
Pierre

Pierre kóstolgat, mesél, és a gasztronómia varázslatos világába kalauzol.

MEGVESZEM