- Kultúr
- Degusztátor
- gasztronómia
- gasztró
- wolf andrás
- konyhafőnök
- étterem
- vendéglátóipar
- budapest
- híres
- turista
- vendég
- fogyasztó
- magyarország
- videó
- infláció
Wolf András: Én nem szoktam sorban állni
Budapesten számos történelmileg és kulturálisan is jelentős gasztronómiai állomással találkozhatunk, de vajon hogy áll jelenleg a vendéglátóipar, és mivel lehet becsalogatni a vendéget? Wolf Andrással beszélgettünk.
Ha a körúton jár, szembe tűnhet az a kígyózó sor, amely folyamatosan a New York Kávéház előtt várakozik. A bejutás sokszor akár egy óra is lehet.
Wolf András konyhafőnökkel beszélgettünk arról, hogy milyen bakancslistás kulináris kalandok várnak azokra, akik hazánkba látogatnak, mennyire hat a vendégek pénztárcájára az infláció, és jelenleg hogyan áll a vendéglátószakma képzése itthon.
Rovataink a Facebookon