Hosszú évek óta próbáljuk visszahozni és erősíteni a magyar közéleti sajtóból szinte teljesen kikopó tárcanovella műfaját. A lap belsős munkatársai és a legkiválóbb hazai írók közül nagyon sokan vállalták azt a történelmi feladatot, hogy újra megszerethessük ezt a csodálatos műfajt.
MEGVESZEMÚjabb budapesti étterem kapott Michelin-csillagot
Az Onyx és a Costes után a Borkonyha étterem is megkapta a Michelin-csillagos minősítést, ezzel háromra nőtt a legkomolyabb szakmai besorolással bíró vendéglátóhelyek száma Budapesten.
A belvárosi Borkonyha étterem kiérdemelte a Michelin-csillagos besorolást, ezzel csatlakozott a Costeshez illetve az Onyxhoz, írja a Világevő blog. A hírt a blog szerkesztője közölte a Borkonyha séfjével, Sárközi Ákossal, aki a helyszínen készült videó alapján egyszerűen viccnek tartotta a bejelentést és nem volt hajlandó elhinni. A Tripadvisor szerint a Borkonyha Budapesten a harmadik legjobb vendéglátóhely a fővárosban, csak a Zeller Bisztró és a Gelarto Rosa előzi meg az oldal felhasználóinak értékelései alapján.
Elvesztette viszont Bib gourmand értékelését a Bock bisztró, az Arcade Bisztró és a Vár a Speiz, tehát már csak két Bib gourmand étterem van Budapesten, a Déryné és a Csalogány 26.