A Tények egyik műsorvezetőjének a férje vezeti a botrányos állapotú onkológiai intézetet

2019.07.29. 13:31

A Tények egyik műsorvezetője, Szentpéteri Eszter a saját Facebook-profilján fakadt ki a "balos médiumokra", amiért be mertek számolni arról, hogy vállalhatatlan állapotok uralkodnak az onkológiai intézetben, ahol a rákos betegek a lépcsőn állva, tömött sorokban várják, hogy végre kezelést kapjanak. A Tények elég gyorsan reagált a híradásokra, és forgattak egy propagandaanyagot a világszínvonalú, csillogó-villogó onkológiai intézetről, ahol minden a legnagyobb rendben van. Igen ám, de a HVG cikke szerint

Szentpéteri férje nem más, mint az onkológiai intézet főigazgatója, aki közvetlenül kásler miklóst váltotta.

Csak ezt az apró kis információmorzsát elfelejtette megemlíteni, amikor kirakta a Tények ezzel kapcsolatos adását azzal a szöveggel, hogy "Csak azoknak, akik az igazságot szeretnék tudni."

Szentpéteri egyébként szerepelt abban a választási videóban, amelyben több ismert arc, köztük a Tények másik két híradósa, Gönczi Gábor és Marsi Anikó is az Orbán Viktorra való szavazásra buzdított. A 24 pedig arról írt korábban, hogy Szentpéteri néhány éve bírósági megrovást kapott piramisjáték szervezéséért.