Beperelte BB-Évi Árpa Attilát

2003.01.23. 13:30
Becsületsértésért feljelentette a Big Brother nyertese, Párkányi Éva Árpa Attilát, az RTL Klub volt kreatív igazgatóját. Évi egymillió forint nem vagyoni kártérítésre tart igényt, amiért Árpa olcsó prostituáltként utalt rá.
Feljelentést tett a tv2 Big Brother játékának győztese, Évi az RTL Klub volt kreatív igazgatója ellen. Árpa Attila több nyilatkozatában is úgy fogalmazott: "a televíziózás alja, hogy olcsó prostituáltak nyernek meg ilyen játékokat".

realitynaplo.index.hu
Realitynapló 3. - Tulajdonképpeniségek

Realitynapló 7. - Szerencseherék

Realitynapló 13. - Kontrapornó

Realitynapló 15. - Irén Csodaországban

>>Realitynapló összes - tartalomjegyzék

A feljelentésről Párkányi Éva ügyvédje tájékoztatta szerkesztőségünket. A levélből kiderül: Évi egyidejűleg polgári pert is indít Árpa ellen, amelyben egymillió forint nem vagyoni kártérítést kér a becsületsértés miatt.

Mint arról hírt adtunk, Árpa Attila január 20-án távozott az RTL Klubtól, a szakítás hátterében a csatorna - a Big Brotherrel konkuráló - valóságshow-ja, illetve annak tartalmával, szerkesztésével kapcsolatos nézeteltérések állnak. Emlékezetes, hogy a Való világ első szezonjában szerepelt egy vendég, aki később prostituáltnak bizonyult.

Árpa Attila: akinek inge...

Az Index kérdésére Árpa Attila elmondta: nem foglalkozik az üggyel, a per kimenetele számára egyértelmű. Mint fogalmazott, nyilatkozatára tökéletesen illik a szólás: akinek nem inge, ne vegye magára. Árpa szerint a Big Brother győztese indokolatlanul vette magára kijelentését, ezzel gyakorlatilag felvállalva a minősítést.