Diána
12 °C
21 °C

Tizennégymillióra perelheti Pongót a tv2

2003.02.20. 09:42
Komlóra kézbesítették Pongónak az ajánlott levelet, amelyben hétmillió forintot követel tőle a Big Brothert gyártó Interaktív Kft. - értesült a Blikk. Szerződésszegéssel vádolják a ValóVilág 2 villájában vendégként szereplő Pongót.
Ezzel az összeggel azonban nem fejeződik be az ügy, hiszen ez csak a villában töltött napokra vonatkozik. Pongónak minden további képernyős szerepléséért hétmilliót kellene fizetni. Így tehát ez az összeg tizennégy millióra nőtt, mert Pongó szerda este a Mónika-show főszereplője volt.

A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub, ha a bíróság megítéli, fizetni fog, bár nekik is szép pénzzel tartozik a tv2 Liptai Claudiáért, aki érvényes szerződése ellenére jelent meg a konkurens csatornán.

"Le is ültethetnek"

Pongó azt nyilatkozta, hogy teljesen nyugodt, mivel a RTL Klubbal kötött szerződés tartalmazza, hogy a bíróság által jogosan megítélt kötbért a csatorna átvállalja. Elmondása szerint egyébként Pongót az sem izgatná fel, ha börtönbe zárnák: "Ültem már a BB1-ben, a VV2-ben, legfeljebb üldögélek a bv-intézményben is."

Sváby András, az Interaktív Kft. ügyvezetője úgy nyilatkozott, tisztában van azzal, hogy az RTL Klub farzsebből kifizeti az összeget, nem tétel nekik. Sváby azt mondta, többet nem beszél Pongóról, számára az egész történet jogi ügy és erkölcsi tanulság.