Tizenheten vették fel az MTV-elnöki pályázatot

2008.06.30. 17:15

Tizenheten vették meg a hétfő kora délutáni határidőig a Magyar Televízió (MTV) elnöki pályázatán induláshoz szükséges dokumentációs csomagot. Neveket nem hoztak nyilvánosságra.

Az előző, május végén eredménytelenül zárult kör két döntőse, Havasi János, az MTV határon túli szerkesztőségének vezetője és Székely Ferenc újságíró, producer is úgy nyilatkozott, hogy ismét felvette a dokumentációs csomagot. Kuratóriumi források szerint a köztévét március elejéig elnökként vezető Rudi Zoltán is így tett, ám őt az MTI-nek sem közvetlenül, sem a köztévé kommunikációs irodáján keresztül nem sikerült reagáltatnia az információra.

A posztért versenybe szállók szeptember 15-én délelőtt tíz és délután két óra között adhatják le pályamunkájukat, majd október első három napján mutathatják be személyesen is elképzeléseiket a kuratórium elnökségének. A pályázati procedúra október 14-ig zárul le: addig vagy betöltik a tisztséget, vagy új pályázatot írnak ki arra, ellenkező esetben a kuratóriumi elnökség megbízatása megszűnik, tagjai pedig nem jelölhetőek a következő testületbe.