La Toya Jackson szerint megölték Jackót

2009.07.13. 14:33 Módosítva: 2009.07.13. 17:16
A popsztár nővére a turnésorozat szervezőit és Jacko orvosát hibáztatja. Szerinte az öccse képtelen lett volna végigcsinálni az 50 állomásos koncertet, helyette inkább a Thriller-videókliphez hasonló horrorfilmet akart rendezni.

"Tudom, hogy Michaelt meggyilkolták" - nyilatkozta a popsztár 53 éves nővére, La Toya Jackson a The Mail on Sunday és a News of the World című brit lapoknak. - "Már egy hónappal ezelőtt is éreztem, hogy meg fog halni még a londoni koncert előtt, mert olyan emberekkel van körülvéve, akiknek csak pénzszerzésre kellett, és nem is szerették igazán."

latoyajackson1

La Toya szerint az öccse nem bírta volna az 50 állomásos turnét, mert azt csak a Michael Jackson-koncerteket szervező üzletemberek erőltették, és az ő utasításukra kapott Jacko függőséget okozó gyógyszereket az orvosától, dr. Conrad Murray-tól. A boncolás szerint a popsztár szervezetében kilencféle fájdalomcsillapítót és altatót találtak (Demerolt, Methadont, Xanaxot, Propofolt, Dilaudidot, Fentanylt, Vicodint, Valiumot és Ambient), ezek közül már egynek a túladagolása is elég egy ember halálához.

"Abba akarta hagyni a zenélést, helyette inkább rendezőnek készült" - emlékezett vissza a nővér, aki úgy tudja, Jacko a Thriller-videókliphez hasonló horrorfilmet szeretett volna forgatni a londoni O2 arénában startoló koncertturné helyett.

La Toya Jackson szerint Jacko halála után 2 millió dollár értékű készpénz, és az összes ékszer eltűnt az énekes házából. Michale Jackson halálának ügyében már a rendőrség is nyomoz, kihallgatják többek között a sztár régi barátját, Uri Gellert, és Matt Fiddes-t, Jackson brit testőrgárdájának egykori vezetőjét is.