Doku készül a fiatal Jim Morrisonról

2013.07.08. 14:51
A Before the End: Jim Morrison Comes of Age című film nem a ’60-as évek egyik legnagyobb durranására, a Doors zenekarra fókuszál, hanem annak frontemberére és még a zenekar előtti időkre. Ennek kapcsán olyan emberek is megszólalnak, akik a témában eddig még nem nyilatkoztak kamerák előtt.

Jim Morrison 27 évesen halt meg Párizsban, de a dokumentumfilm a gyermekkori éveket, egészen a világhíres Doors megalapításáig kívánja felölelni, ezzel is a rocksztár emberi oldalát fogja megmutatni. A Before the End: Jim Morrison Comes of Age című filmben megszólal majd Jim testvére, Andy Morrison, gyerekkori barátja, Jeff Morehouse is, és még sokan az egyetemi professzorai közül. A Gyíkkirály első barátnői Tandy Martin és Mary Werblow is vállalták a szereplést, ahogy Alain Ronay az UCLA egyetemi szobatársa is ott van az interjúalanyok között.

A film készítői, Jeff és Jess Finn 50 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni egy Kickstarte-kampányon keresztül, hogy befejezhessék filmjüket. Az előzetes már kész van, már csak az utolsó simításokra kell a pénz.

Before The End: Jim Morrison Comes of Age preview