Bazári lesz a nyár legmenőbb fesztiválja

2015.05.29. 11:02

Már csak egy hónap van hátra a legnagyobb városi fesztivál, a Budapest Essentials kezdéséig. Azt már lehet tudni, hogy olyan különleges helyszíneken lesznek koncertek, mint a Zwack-gyár vagy a Vásárcsarnok, illetve már a külföldi fellépők listája is fix, a nevek között megtalálni például La Rouxt, az Austrát, a Wombatsot vagy Eskmót. Az impozáns külföldi zenészek mellett természetesen hazai produkciók is feltűnnek majd, az eddigi jó szokást megtartva továbbra sem szokványos helyszíneken.

Az egyik ilyen frissen bejelentett helyszín a Fővárosi Nagycirkusz, ahol két zenekar is játszik majd, a Carbonfools, és a nemrég az első stúdióalbumát bemutató Fran Palermo, akik egy cirkusznál nem is léphetnének fel megfelelőbb helyen. A másik központ a Várkert Bazárnál lesz, ahol a Punnany Massif mellett az Akkezdet Phiai rapcsapat lép fel a Soulclap és az Amoeba kíséretével - utóbbi formáció legutóbbi lemezét annyira szerettük, hogy a tőlünk szokatlan módon maximális pontszámot adtunk rá a heti lemezmegjelenésekkel foglalkozó rovatunkban.

A június 25-től 29-ig tartó összvárosi eseményen még hivatalos koncert- és bulihelyszín lesz az

  • egykori Vidámpark
  • a Vasúttörténeti Park,
  •  a Belvárosi Piac
  • a Széchenyi Gyógyfürdő és a Palatinus strand

Bónuszként a hajdani Csillebérci  Úttörő Nagytábor területén a fesztivál hivatalos after  partyját is megtartják, ami a jövőben a Citymatiné nappali technosorozat állandó helyszíne lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?