Mégsem beszélt Putyinnal, komikusok verték át Elton Johnt

2015.09.18. 18:20

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Elton John az oroszországi homofób támadások miatt szívesen beszélgetne Putyinnal, később pedig az Instagram-profilján hálálkodott, amiért az orosz elnök a nyilatkozat hatására felhívta őt. A hírt azonban Dmitrij Peszkov, Putyin szóvivője cáfolta, és jelezte, az elnök soha nem hívta fel a brit sztárt, de nem kizárt, hogy egyszer hajlandó lesz találkozni, és beszélni vele a témában.

Csak nemrég derült ki, hogy Putyint valójában két orosz humorista, Vlagyimir Krasznov és Alekszej Sztoljarov hívta fel, akik arról ismertek, hogy mindenféle hírességeket viccelnek meg telefonbetyárkodásaikkal. A társalgást természetesen rögzítették is, és a 11 perces hanganyagból kiderül, hogy John rendkívül lelkes volt, amiért beszélhetett az ál-Putyinnal, írja az NME is.

Mondja meg neki, hogy rendkívüli megtiszteltetésnek érzem, hogy felhívott. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb emberével beszélhetek. Ez elképesztő! (...) Ez egy csodálatos pillanat az életemben

– lelkendezett a hívás végén az énekes.

A hírt egyébként szerdán még a Hírszínház is feldolgozta: ebben Putyin háttal üldögél, előtte a Kreml látható, egy kórus pedig az ő vezényletére énekli az Oroszlánkirályból ismert, Can You Feel the Love Tonight című Elton-slágert, miközben egy rejtélyes figura is ott áll a háttérben. A hírszínház felvételén az elnököt és a kórust Dankó István, Takátsy Péter, Rajkai Zoltán és Újlaki Dénes alakította.

Putyin tagadja, hogy kapcsolatban áll Elton Johnnal