Telekom-bojkottra szólítanak az Ákos-rajongók

2015.12.17. 12:30 Módosítva: 2015.12.17. 14:27

Már több mint ezren lájkolják azt a Facebook-oldalt, ami a Telekom-szerződések felmondására szólítja fel az Ákos-rajongókat.

ELÉG VOLT!

Kérjük azokat, akik nem támogatnak semmiféle kirekesztő üzletpolitikát, hogy írjanak privát leveleket a Telekomnak, hogy semmilyen szerződésben nincs lefektetve az, hogy az embernek nem lehet értékrendje, normális értékrendje és véleménye a Világról

 – írják a Facebook-oldalon. A rajongók szerint a Telekom törvénytelenül járt el, hiszen Ákos nem szegett szerződést, nem sértett meg semmilyen megállapodást, így nem lett volna szabad felmondani a szerződését. Az oldal üzemeltetői minden Ákos-rajongót arra szólítanak fel, hogy árasszák el üzenetekkel a Telekomot, és minden lehetséges fórumon nyilvánítsák ki, hogy a cég tisztességtelenül járt el.

akos

A Telekom tegnap bontott szerződést az énekessel, miután

Ákos az Echo TV-ben arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással.

Az énekes tegnap és ma is nagykoncertet ad a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

Ákos a Telekom visszalépésével több tízmillió forintot is bukhat.

Közben a kormány sem maradt adós Ákos megvédése terén, és ők is bojkottálják a Telekomot. Ma bejelentették, hogy felmondják a telekomos mobilnetes szerződéseket a minisztériumokban és háttérintézményeikben, van olyan minisztérium, ahol 103 telekomos szerződés felmondását már meg is indították.