Több tízmilliót bukik Ákos a Telekom lelépésével

2015.12.17. 09:52

Tegnap jelentette be a Magyar Telekom, hogy szerződést bont Ákossal, mivel az énekes nemrég az Echo TV-ben arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. A Bors megkérdezte a Telekomtól, hogy pontosan mit is jelent a támogatás megvonása, de a kommunikációs cég egyelőre nem válaszolt érdemben a lapnak.

Mint a Bors egy szakemberre hivatkozva írja:

„Pénzben kifejezve éves szinten ötvenmillió forintos nagyságrendről beszélhetünk. Tudomásom szerint a Magyar Telekom Csoport nemcsak anyagilag, hanem technikai-technológiai támogatóként is hozzájárult Ákos koncertturnéjához. Ez a fajta támogatás is súlyos tízmilliókat jelent. Ha egy ilyen mamutvállalat meg merte tenni ezt a lépést, akkor fennáll annak az esélye, hogy a többi, kisebb szponzorcég is felbontja a szerződést Kovács Ákossal” – írja a Bors.

Ákos menedzsmentje rövid közleményben tudatta, hogy tudomásul vették a Telekom szerződésbontását.

A Válasz.hu szerint egyébként nagy békében telt a tegnapi Ákos-koncert az Arénában. Az énekes humorral kezelte a dolgokat, és hangsúlyozta, hogy nem nézi le a nőket. Végül Kövér Lászlóhoz hasonlóan ő is egy József Attila-versből, a Thomas Mann üdvözléséből idézett.  • Tippek
  • Babaváró hitel