Mennyit felejtett az utolsó Prodigy-koncert óta?

2016.07.01. 15:33

Szomorú év volt a 2015-ös a Prodigy-rajongók életében. Megtörtént ugyanis a lehetetlen: hiába jelent meg új Prodigy-lemez, hiába voltak friss számaik, a Magyarországon hihetetlen népszerűségnek örvendő zenekar nem lépett fel. Se Budapesten, se Zamárdiban, se Sopronban. Elmúlt egy év Prodigy-koncert nélkül, csak azzal vigasztaltuk magunkat, hogy időnként megnéztük ezt a videót:

Tényleg te vagy a Prodigy?

Aztán eljött végre 2016-as év, elkezdődött a nyári fesztiválszezon, és rögtön az elején le is tudjuk a Prodigy éves magyar fellépését: a Volt Fesztivál utolsó napján lépnek fel Sopronban, ők lesznek a Nagyszínpad utolsó fellépői (az különösen vicces, hogy közvetlenül a Slayer után, de az most mindegy.)

Kvízünkből most mindenki megtudhatja, mekkora Prodigy-rajongó is valójában egy tízes skálán. 

A kérdések megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a „Következő kérdés” gombra. A linkre kattintva elindul a játék. Jó szórakozást, jó bulizást! 

Tudd meg mekkora Prodigy rajongó vagy valójában!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás