Kétségbeesve keresem Tündit

2016.07.07. 15:15 Módosítva: 2016.07.07. 17:02

Július 6-án jelent meg az Ivan & The Parazol első magyar nyelvű anyaga, egy háromszámos EP, azzal a címmel, hogy Festők, Építészek, Szobrászok, Zenészek és Egyéb Komédiások, és ha valaki szereti szavak első betűit összeolvasni, akkor egészen biztosan nem fog csodálkozni, hogy hol forgattak hozzá klipet, amit először itt nálunk lehet megnézni.

 

De azon viszont simán lehet, hogy nem egy számnak, hanem mind a háromnak, egyszerre készült egy 15 perces videoklip, amiben 1, azaz egy beállításban követjük a régi Fészek belsejében zajló bulit, főleg Patkós Márton színész szemszögéből, aki úgy indul neki a napnak, hogy megkeresi Tündét. Azt nem mondom meg, hogy megtalálja-e, meg hogy feltűnnek-e egyéb ismert arcok a klipben. 

De azt igen, hogy elég vagány az egész (azt tök mellékesen jegyzem meg, hogy az Ivan & The Parazolnak sokkal jobban állnak a magyar számok, de ez csak az én magánvéleményem), a zenekar három különböző színpadon tűnik fel, miközben a kamerával úgy megyünk a közönségben és a Fészek belsejében, mint mondjuk a Boogie Nights elején, vagy a Nagymenők étteremjelenetében.

A klipet Damokos Attila és Nagy Marcell készítették, többek között nekik köszönhetjük a tavalyi, irtó népszerű Belau klipet, és még rengeteg mást is. A klipet a Moviebar Productions gyártotta, a producer Turán Eszter volt.

Ne maradjon le semmiről!