Chester Bennington önfeledten bohóckodott a Carpool Karaoke-ban

2017.10.13. 14:10

Közzétette Chester Bennington egyik utolsó, nyilvános szereplését a Linkin Park. A zenekar Facebook-oldalán mindenki számára ingyenesen elérhetővé tették azt a Carpool Karaoke epizódot, amit kevesebb, mint egy héttel az énekes öngyilkossága előtt rögzítettek. A videó azzal a szöveggel kezdődik, hogy Chester emlékének ajánlják ezt az epizódot és az együttes, illetve a család közös döntése volt, hogy nyilvánosságra hozzák.

A félórás videóban Chester Bennington, Mike Shinoda és Joe Hahn autókáznak Ken Jeonggal (a Másnaposokból lehet ismerős) közösen. Az egész olyan, mint a sorozat bármelyik másik epizódja: eléneklik a legnagyobb slágereiket, illetve van néhány rövid beszélgetés, illetve néhány viccesnek szánt betét, amiben leginkább Ken Jeong produkálja magát, például a fura táncával. Illetve a producerek még azt találták ki, hogy vicces lenne, ha az egész videóban megpróbálná Mike Shinodát szívatni, meg kitúrni a bandából.

Utólag nehéz már normál szemmel nézni a videót, mintha csak egy újabb lépcsője lett volna a Linkin Park új albumának népszerűsítésében. Mindenesetre, ahogy a korábban Bennington felesége által nyilvánosságra hozott felvételen, úgy itt is Bennington kicsattan az energiától, látszik, hogy nem nyűgként éli meg a forgatást és lelkesen énekel, illetve ha kell akkor simán hülyét csinál magából a járdán a többiekkel együtt.

Csillogó szemmel beszél a gyerekeiről és arról, hogy az a legfontosabb számára, hogy megtalálják azt, amiért igazán lelkesedni tudnak. És beszél az egyik első munkájáról is, ami olyan rosszul fizetett, hogy talán még a koldulás is jobban megérte volna.

Az Apple Music saját gyártású sorozata James Corden műsorából indult, a többi epizódot csak az Apple Music előfizetői számára érhető el. Ezekben feltűnik például Will Smith, Ariana Grande, Seth MacFarlane és a Metallica tagjai is.

A Linkin Park jelenleg gőzerővel készül az október 27-ei koncertjükre, ahol először állnak színpadra alapítójuk nélkül. A különleges előadást Chester emlékének ajánlják és több másik művész is csatlakozik majd hozzájuk az este folyamán.

Ne maradjon le semmiről!