Megtartják az EFOTT fesztivált augusztus végén

2020.05.13. 14:15

Augusztus 26. és 30. között megtartják (vagy legalábbis szeretnék megtartani) a Velencei-tónál az EFOTT fesztivált, miután a közönség a szervezők saját kérdőíve szerint nagyon szeretne bulizni.

efott
Fotó: EFOTT / Facebook

Óriási örömhírrel jövünk: a kérdőív eredmények alapján Ti is legalább annyira szeretnétek idén is EFOTT-ozni mint Mi! Ezért örömmel jelentjük be Nektek, hogy augusztus utolsó hétvégéjén újra bevesszük a Velencei-tavat!

közölték a Facebookon a fesztivál szervezői. Hozzátették: "Természetesen továbbra is figyeljük a híreket, és a jogszabályokat betartva minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy augusztusban is igazi EFOTT élményt szerezzünk nektek!"

A kormány jelenlegi rendelkezései szerint augusztus 15-éig biztosan tilos megtartani minden tömegrendezvényt; hogy ez után a dátum után másfél héttel mi lesz a helyzet a zsúfolt fesztiválokkal, ahol aligha tartható be bármilyen komolyabb óvintézkedés, azt most még nem lehet tudni; egy nagy koncertszervező szerint még legalább egy évig nem lesznek koncertek. De az EFOTT, úgy tűnik, optimista.

Arról, hogy milyen súlyos problémákat okozott a zeneiparnak a járvány és az, hogy a kormány lényegében semmivel nem segített ezen a területen, a járvány elején ebben a cikkben, nemrég pedig ebben a cikkben írtunk.

Ne maradjon le semmiről!