Nagy bejelentésre készül a Måneskin frontembere, ez a sejtelmes videó minden rajongót lázba hozott

2024.09.11. 06:12
Komor, sötét és sejtelmes videóval jelentkezett az Instagramon Damiano David. Minden jel arra utal, hogy nagy bejelentésre készül a Måneskin frontembere még ebben a hónapban.

Damiano David, a Måneskin énekese Instagram-oldalán jelentkezett egy rövid klippel, amely az új szólóprojektjéhez kapcsolódik. Az énekes a klipben egy elegáns öltönyben sétál egy sötét színű autó felé, majd beszáll. Ekkor a sofőr megkérdezi tőle, hová szeretne menni, amire Damiano David egy olyan választ ad, ami valószínűleg évekre lefoglalna egy rutinos taxist is: „Mindenhová.”

A maffiafilmeket megszégyenítő komoly jelenet után fekete alapon vérvörös betűkkel jelenik meg a rajongók számára fontos dátum:

szeptember 27.

Bár az még nem világos, hogy az  Everywhere  cím egy új kislemezre, albumra vagy akár az énekes új zenekarára utal, valószínűnek tűnik, hogy ez inkább Damiano David szóló vállalkozása lesz, aminek nem sok köze van a Måneskin-hez, hiszen a videóban csak a frontember szerepel, és utalás sincs a többi tagra. Utóbbi a legelképzelhetőbb, hiszen Damiano David egy tavalyi nyilatkozatában említett álmát teljesítheti, ugyanis korábban beszélt arról, hogy szólókarrierbe szeretne kezdeni. „Ez egy nagyon egészséges és egy nagyon romboló dolog is lehet” – fogalmazott akkor.

Ha valaha is lehetőségem lesz egy szólóprojektre, akkor az a zenekarnak lesz köszönhető. Ez az én alapom. Ez az, ahonnan jövök. Ott fejlődtem művésszé

– magyarázta az olasz előadó.

Szeptember 11-én, szerdán a zenekar frontembere lesz a 2024-es MTV Video Music Awards egyik műsorvezetője, így az is lehet, hogy már nem kell sok, hogy újabb részletek lássanak napvilágot, amivel még inkább felkorbácsolná a rajongók érdeklődését – írja az nme.com.