Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Évtizedek óta élnek boldog házasságban párjával.

  PAP 3525
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Idén júniusban volt 25 éve annak, hogy Szandi hét év randizás után hivatalosan is összekötötte életét kedvesével, Bogdán Csabával. Házasságuk azóta is irigylésre méltó, szerelmükből három gyerekük született. Az énekesnő közösségi oldalán posztolt egy fotót, melyen régen és most láthatók a zenész férjével. 

  „Ma 32 éve annak, hogy elcsattant közöttünk az első csók és megpecsételte a sorsunkat! Egy mindent elsöprő szerelem vette kezdetét, ami három gyermekkel megáldva egy olyan erős szövetség lett, ami szétszakíthatatlan. Csabi már élete felét velem élte, én pedig már elmondhatom, hogy életem kétharmadát Vele! Jóban-rosszban együtt, egymás iránti tisztelettel, önzetlenséggel, odaadással és végtelen szeretettel örökkön örökké!” – írja bejegyzésben az énekesnő.

 • Az egyezés nem véletlen.

  Szívmelengető részletet szúrtak ki az angol királyi család szemfüles rajongói György herceg és Sarolta hercegnő előző héten készült képein.

  Vilmos herceg és Katalin hercegné két idősebbik gyermeke gyakorlatilag egyforma, csak színben különböző barátságkarkötőket hordanak, amiket hivatalos eseményekre, így a Wimbledoni teniszbajnokságon, vagy a labdarúgó EB-döntőjén sem vettek le – sőt, György 11. születésnapi portréján is kikandikál apró öltönye alól a fonalékszer.

  A rajongók szerint a karkötőket a 9 éves Sarolta fonhatta, de nem csak bátyjának, hanem nagypapájának is adott belőle, aki becsülettel hordja is unokája kreálmányát. Károly király csuklóján szintén hasonló darab díszelgett július 16.-ai, Guernseyben tett látogatásán, amit több fotó is megörökített.

 • A mentőben tért magához a sportoló, akkora pofont kapott ellenfelétől.

  51538521 23d88b3aea8a36a4de93243d296af5ef wm
  Fotó: TV2

  Az Exatlon Hungaryből megismert Szabó Franciska amerikai karrierjéről az Index is beszámolt már: domina pankrátorként keresi a kenyerét, emellett pedig a Power Slap nevű pofonbajnokságban is indult.

  Ezzel kapcsolatban egy durva történetet idézett fel Lakatos Leventének a Levente klubja című podcastben, miszerint egyszer egy szabálytalan, tenyéréllel mért ütést kapott a nyakára, amitől rögtön el is ájult.

  „Az nagyon durva volt. Ott gondolkodtam is azon, hogy abbahagynám. Nem elveszítettem azt a mérkőzést, leléptették, nyertem. De az a fájdalom, amit utána éreztem, amíg bent voltam a mentőautóban…” – kezdte Szabó, akinek ellenfelét kizárták, ő pedig kórházba szállítása közben tért magához, arra, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt vele. 

  Három év teljesen kiesett arra a rövid időre. Láttam, hogy infúzió, meg minden, és mivel nem tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy elraboltak és szervkereskedés áldozata vagyok. Ez volt az első gondolatom, nagyon ijesztő volt.

  Bár a mentős próbálta megnyugtatni, a bajnokság neve sem mondott neki semmit, pánikba esett. Végül azután tértek vissza emlékei, hogy telefonját megkapta, és családi csetbeszélgetésükben viszontlátott magáról egy videót.

  Szabónak egy hétig feküdnie kellet sérülése után, és két hónap volt, mire annyira felépült, hogy újból visszatérhessen az edzésekhez.

  (24.hu)

 • Úgy véli, az életvitele miatt rajongják őt sokan.

  Képernyőfelvétel (400).png
  Fotó: TV2

  A Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi volt legutóbb Kasza Tibi vendége a Szerencsekerékben, ahol a tehetős fiatal kijelentette: szerinte kétévente érdemes új házba költözni.

  Figyelj, két évig, hogyha ugyanoda jársz haza, ugyanabban az ágyban alszol, akkor ezt megunod. Én egyébként sokszor inkább már a nappaliban vagyok, minthogy a hálószobában.

  – magyarázta Herceg, akit az is feszélyez, hogy kitudódott a címe a TV2-s műsorból, gyakran tizenéves rajongói várják a luxusháza előtt, hogy képet csinálhassanak vele.

  Ekkor a civil játékostársa rákérdezett nála, hogy egyébként mit csinál, amiért így rajonganak érte.

  Hát, élek! A rajongás tárgya az életem: az életvitelem, a stílusom, az öltözködésem, az autóim, a házam, a párom. Igazából én, ahogy vagyok. Úgy gondolom, hogy ehhez egy külön tehetség kell, mert nem sok embernek sikerült híresnek lenni, úgy hogy nem zenész, életművész, gitáros...

  „Gyűjtőnéven, hogy nem csinál semmit, igen... Életművészet."– szólt közbe Kasza Tibi, aki ezután rákérdezett a fiatalnál, hogy tényleg tervez-e oroszlánt beszerezni az új otthonába.

  Egyébként nagyon-nagyon f*sok az oroszlánoktól, meg a kutyáktól is. Amíg kicsi addig nem félek tőle, ha meg nagy lesz, megoldom...

  – mondta Herceg, aki már engedélyezési folyamatot is elkezdte.