Gál
9 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Egyáltalán, kik ők? Ki Óbuda, Újpest, vagy épp Terézváros új ellenzéki polgármestere? Van, aki a szolgálati autót adja le elsőként, más wc-ket nyit, vagy kézimeccsen végez kezdődobást. Bemutatjuk a kerületi újoncokat és terveiket.

tovább...
  • Támogatott tartalom

Mit tud nyújtani egy lakópark?

Vajon igaz lehet, hogy hosszú távon optimális városi életteret biztosít? Körbejártuk a témát, lakópark-építtetőt és már lakóparkban élőket egyaránt kérdeztünk.

Veszélyes frontot nyithat az új főpolgármester és a kormány között stadionépítések befagyasztásáról szóló szlogen. A bejelentett sportberuházások értéke több mint 1000 milliárd.

Hun származást sugall a Természettudományi Múzeum új kiállítása, amit Kásler fizetett, a Magyarságkutató és a Kurultáj szervezői csinálnak, de vannak, akik szerint ez kell a pesti múzeum megmentéséhez.

Ebben bízhatunk a mostani Eb-selejtezőben is. Két éve győzelem helyett vesztett, egy éve az NL-ben döntetlen helyett kapott ki Wales. Egy cardiffi magyar döntetlen Szlovákiát repíti az Eb-re. Matek, múlt, megnyitó.

Videók

A leendő főpolgármester első interjúját az Indexnek adta. Azt mondta, már hétfőn elkezdik előkészíteni az új közgyűlés első ülésének napirendjét. Szerinte a Fidesznek nem érdeke, hogy rosszban legyen a budapestiekkel.

Közélet

A Fidesz mondhat bármit, kiteheti a Napra a senkit sem érdeklő megyei közgyűlések győ­zelmeit, de ez keveseket érdekel.

Házas férfiak pappá szentelése, a nők szerepének előmozdítása az egyházban, környezetvé­delem és klímaválság.

A legtávolabbi ukránlakta vidék a Csendes-óceánnál terült el, és egy "szerencsés" pillanatban majdnem önállóvá vált.

Tovább a Dívány Címlapjára

A hagyományos hibrid kivitel is elég népszerű mostanság, de hamarosan érkezik a tisztán villamos üzemben is használható változat.

A Volkswagen felfüggesztette korábbi döntését a Törökország szíriai háborúja kapcsán kialakult politikai feszültség miatt.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!