Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érdekes alakzatra bukkantak a Mars felszínén a NASA Mars Reconnaissance Orbiter kamerájával.

  Egy betemetett kráter fölé települő lerakódásnak hála, egy gigantikus medve portréja látható a Mars felszínén, amiről at MRO készített felvételeket. A képek 2022. december 12-én készültek, de csak január 25-én közölték a nyilvánossággal.

 • A WWE legendás pankrátora bottal kénytelen járni legutóbbi műtétje óta.

  A szomorú hírt Hogan kollégája, Kurt Angle közölte podcastjának legutóbbi adásában, a The Kurt Angle Show-ban.

  Hogan hátát megint meg kellett műteni. Elvágták az idegeket az alsótestében, amit azóta nem érez, így bottal kell mászkálnia. Azt hittem, hogy a fájdalom miatt van nála, de nem érez semmit. Nem érzi a lábait, ezért kell a bot.

  A 69 éves Hulk Hogan, valódi nevén Terry Gene Bollea, az egyik legnépszerűbb és legismertebb pankrátor, aki a 80-as, 90-es években aratott igazán nagy sikert. A ringen kívül a filmiparban is kipróbálta magát, elég csak olyan alkotásokra gondolni, mint a Mr. Óvóbácsi vagy A 3 nindzsa nem hátrál.

  Hogan nem kommentálta állapotát, mindössze hétfőn posztolt a Twitteren annyit, hogy „Jó reggelt!”.

 • A 24 éves Jimmy Donaldson – megelőzve PewDiePie-t – a legtöbb feliratkozóval és megtekintéssel rendelkező videósnak számít a platformon.

  Mr. Beast elmagyarázta, hogy 200 millió ember él ma a világban, akik vakságban szenvednek, amit egy 10 perces beavatkozással a felére lehetne csökkenteni.

  beat
  Fotó: YouTube

  Mint mondta, a szem előtti lencse ködössé válik, emiatt pedig képtelenség átlátni rajta egy idő után, de a beavatkozás során ezt egy vákuummal felszippantják, a helyére pedig egy mesterséges lencsét helyeznek.

  Ezzel a módszerrel Mr. Beast 1000 embernek adta vissza a látását, miközben néhány páciensnek olyan extra ajándékokat adott, mint 50 ezer dollár vagy épp egy vadiúj Tesla.

  A 8 perces videó végén Mr. Beast elárulta, hogy a műtétet nemcsak az amerikaiaknak fizeti ki szívesen, hanem a világ más pontján élőkön is szeretne segíteni.

 • Repül az idő, a Család kicsi kincse és a Mindenképpen talán egykori kis sztárja feleség lett.

  Sokan emlékezhetnek még Abigail Breslinre, aki a 2000-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott gyerekszínésze volt. A kislány feltűnt többek közt a Nővérem húga vagy az Ízlések és pofonok című filmekben is, mindössze tíz évesen pedig Oscar-díjra jelölték A család kicsi kincsében nyújtott alakítása miatt.

  Breslin azóta felnőtt nő lett, sőt immáron feleség is: a 26 éves filmsztár Instagram-oldalán jelentette be, hogy egybekeltek szerelmével, Ira Kunyanskyval, akivel 2017 óta alkotnak egy párt. A színésznő nemcsak gyűrűjét mutatta meg rajongóinak, de egy képet is közzétett a nagy napról.

  „2023. január 28. Hozzámentem a legeslegjobb barátomhoz” – írta bejegyzéséhez Breslin, akinek sorra gratuláltak követői.