Bernát, Felícia
EUR 384,37 Ft
USD 363,06 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 31 éves brit énekes feleségével, Cherry Seabornnal az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kislányuk született.

  GettyImages-1369427385
  Fotó: JMEnternational / Getty Images Hungary

  A pár első közös gyermeke, Lyra Antarctica már egyéves, Ed Sheeran így igazi lányos apuka lett. Az énekes megosztott fotóján egy barna kötött takaró látható, rajta egy pár fehér baba zoknival, alatta pedig a nagy hírrel: 

  Szeretném, ha mindenki tudná, hogy újabb gyönyörű kislányunk született. Imádjuk őt, és mindketten a fellegekben járunk, hogy egy négytagú család lehetünk.

  A háromszoros Grammy–díjas énekes ezzel megelőzte hasonmását, aki hamarosan szintén apuka lesz, miután összejött Sheeran egyik fanatikus rajongójával. A bálványa miatt ötödik gyermeket is bevállaló anyukáról ebben a posztban írtunk.

  via (pagesix)

 • TikTok.png

  Egy kanadai nő bebizonyította, hogy az anyukák valóban a hétköznapok szuperhősei. Amikor észrevette, hogy egy sas lecsapott a család kedvenc libájára, úgy, ahogy volt, gyermeke szoptatása közben, félmeztelenül rohant ki a házból, hogy megmentse Frankie-t, a szárnyast.

  Természetesen a kamera rögzítette a drámai jelenetet, amely már lassan nyolcmillió megtekintésnél tart.

  @frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound - Mikey

  A videóhoz a háromgyerekes családanya, Cait Oakley azt írta, az elmúlt napokban három csirkéjüket vesztették el a ragadozó madarak támadásában, de Frankie-t sikerült megmenteni.

  És ehhez még a négy hónapos babáját sem kellett megzavarni táplálkozás közben.

 • Amikor 2015-ben Amber Heard egy magángépen becsempészte Ausztráliába Johnny Depp két kutyáját, az első hírek szerint 10 év börtön vagy minimum 100 ezer ausztrál dolláros büntetés fenyegette tettéért. Az ottani törvények szerint ugyanis az állatoknak előbb tíz napra karanténba kellett volna kerülniük, ennek elmaradása miatt akár el is altathatták volna Bootot és Pistolt.

  Depp, aki akkor forgatta az országban A Karib-tenger kalózai ötödik részét, villámgyorsan visszavitette feleségével a kutyákat, majd egy furcsa, közös videóban kértek elnézést a botlásért:

  Az ügy azonban nem zárult le, mint kiderült, a mai napi nyomoznak Amber Heard ellen hamis tanúzás miatt – ezt Ausztrália Mezőgazdasági, Vízügyi és Környezetvédelmi Hatóságának szóvivője erősítette meg. A színésznő ugyanis a belépésnél nemmel válaszolt arra a kérdésre, tartózkodnak-e állatok a gépen. Később azt mondta, a jetlag miatt zavarodott össze. 2020-ban Depp menedzsere pedig azt vallotta, Heard arra kérte, eskü alatt hazudjon az ügyről.

 • Gáspár Laci
  Gáspár Laci
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Az énekes és X-Faktor mentor már jó ideje kemény edzőtermi munkával erősít, hogy megőrizze a kirobbanó fizikumát. Az edzést továbbra sem hanyagolja, teljes vállbedobással építkezik. Gáspár Laci a lassan már testépítőnek is beillő fizikumáról pedig szívesen oszt meg képeket követőivel.

  Bolond vállak is jönnek lassan...

  – olvasható a bejegyzése mellett.