Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hát ez kész!

  Virálissá vált a TikTokon a napokban egy mentett macska, amelyik le sem tagadhatja, mennyire tele van a hócipője a karácsonyi dalokkal, vagyis pontosabban azzal, hogy a gazdája, Danielle mindenáron szerepeltetni akarja őt éneklős videójában. A felvételen látható, Bean névre keresztelt cirmos többször próbálja meghiúsítani a fiatal nő dalolászását, többek között például azzal, hogy nekiugrik, és a mancsával bokszolja az arcát.

  Bean fejére egy sapkát is húzott a gazdája, s amikor az végre lekerült róla, el is húzta a csíkot.

  „Valószínűleg nem szereti az énekhangom” – jegyezte meg a nő. Bean többek szerint olyan, akár Grincs.

  @daniellev98 Replying to @Sarah she hated her costume 🙃 #catsoftiktok #siamese #catlover ♬ original sound - Danielle

  Az rtl.hu azt írja, Beant egy egyiptomi menhelyről fogadták örökbe, korábban éheztették és kínozták.

 • A Sztárban sztár leszek! mestere, Köllő Babett péntek este egy céges karácsonyi bulira volt hivatalos, amelyet a Madame Tussauds Budapestben tartottak. A színésznő a jelek szerint nagyon jól érezte magát ezen a rendezvényen, erről tanúskodik az a bejegyzés is, amelyet az Instagram-oldalán közzétett.

  Köllő a viaszfigurákkal is fotózkodott, köztük Ryan Gosling és Robert Downey Jr. másával is, ami miatt sokan dicsérték. Ahogy piros estélyije miatt is.

  Ha december, akkor céges karácsonyi bulik. Imádom őket műsorvezetni.

  Ami pedig az extra plusz, hogy csodálatos helyeken dolgozhatok

  – vallotta be Köllő.

 • Így reagált az ajándékra, amivel meglepték.

  Ritka az olyan apa-lánya kapcsolat, mint amit Jellinek Emil, azaz Emilio és kislánya, Vivike tudhat magáénak. Az énekes régóta betekintést enged magánéletébe, családjuk mindennapjait egy realityben is szemügyre lehet venni a Sláger TV-n, de a TikTokon is elég aktívak, platformjukat több mint 160 ezren követik.

  Szombaton megosztott videójuk nagyot megy most a TikTokon, nem is véletlenül. A felvételen Emilio látható, és a lánya, aki novemberben töltötte be 12. életévét. Az énekes felesége, Tina akkor vette őket videóra, amikor átadtak Vivinek egy ajándékot: egy okostelefont, amire nem számított.

  Amíg Vivi a sulis diszkóba volt, Emilióval megleptük őt egy ajándékkal, amire nem számított. És leszakította a szívünket úgy igazából, mert az örömtől elkezdett zokogni. Olyan tiszta és hálás szívvel tud örülni mindennek

  – olvasható a videónál, melyben jól látható, ahogy a 12 éves kislány sírva borul apja karjaiba, majd amikor jobban szemügyre vette, amit kapott, már nevetett is.

  Végül az énekes is elsírta magát.

 • Ennek a kritériumnak nem árt megfelelni.

  Néhány fontos kritériumnak mindenképpen meg kell felelnie annak a nőnek, aki Nagy Alekosz szívére pályázik. Az egykori valóságshow-szereplő ugyanis párkereső üzemmódra kapcsolt, de a hölgyek nagyon között válogat, most már zenei ízlés alapján is. Az Ázsia Expressz –Felfedezzük Amerikát! című műsorbeli partnerével, Varsányi Rékával való szakítása után olyan nőre vágyik, aki rajong Zámbó Jimmy zenéiért, és nem bánja, ha az énekes slágereit hallgatják éjszakánként.

  Párkapcsolatot illetően kereső üzemmódban vagyok. Csak olyan nővel találkozom, aki hajlandó velem egész éjszaka Zámbó Jimmyt hallgatni. Profi hangtechnikai berendezésem van, amit direkt azért raktam össze, hogy tökéletes minőségben hallgathassam a Királyt. Nálam ez kardinális kérdés, egy intelligencia-szűrő. Ha a nő a találkozón elkapcsol egy Jimmy-számot, akkor véget is ér a randevú, nekem nincs többé dolgom vele

  – szögezte le a Ripostnak a realitysztár.