Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Testhezálló munkát végez a hétköznapokban is.

  Hónapok óta alkot egy párt Tóth Gabi és új szerelme, a néptáncos Papp Máté Bence, miután az énekesnő és férje, Krausz Gábor bejelentették válásukat. Azt azonban egészen eddig nem tudhattuk, hogy férfinek mi a civil foglalkozása. Mint arról a Bors egyik olvasói leveléből értesült, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence eredetileg tanárként dolgozik, és a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon oktatójaként. A szakterülete nem meglepő: néptáncot tanít különböző korosztályú lányoknak.

  A II. kerületi iskola honlapja szerint a világhírű Fricska táncegyüttes oszlopos tagja már 2014-ben is a neves intézményben tanított, s lelkes résztvevője a diákoknak szervezett programoknak. Év elején például a holland cserediákokat vezették körbe az ország nevezetes pontjain, a nap végén pedig néptánc-bemutatót tartottak Papp tanár úr vezetésével. Szintén kiderült, hogy az intézmény gimnáziumi szekciójában most novemberben tartották a szalagavató bált, amelynek after partiján Tóth Gabi is részt vett kedvesével: a diáksereggel buliztak és az idő nagy részét együtt töltötték.

 • Milliós kár keletkezett még így is.

  Osváth Zsolt közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy az éjszaka során betörés áldozatává váltak párjával. Mint arról a youtuber beszámolt, motoszkálásra lettek figyelmesek a házuk melletti raktárban, ezért azonnal értesítette a hatóságot, akik rövid időn belül ki is érkeztek hozzájuk.

  A hajnalig tartó helyszínelés során kiderült, rengeteg személyes, munkájukhoz nélkülözhetetlen tárgyat loptak el, ezért a biztonsági kamerák felszerelése mellett döntöttek. Másnap az ehhez szükséges technikai berendezéseket akarta felszerelni a pár, de ezúttal tetten érték az egyik betörőt, akit a raktárban tartottak a rendőrség kiérkezéséig. A kellemetlen esetről Osváth a YouTube-csatornáján számolt be részletesen.

  Betörtek hozzánk. De ami még durvább, hogy elfogtuk a betörőt. A kár így is milliós, és rémálmaink vannak

  írta az influenszer Instagram-történetében, megköszönve a kiérkező rendőrség munkáját.

 • Nehezen viselte, hogy ártatlanként megvádolták.

  Egyre jobban megviseli minden játékos idegeit Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. Ezúttal Nádai Anikó borult ki, miután dr. Gyenesei Leila a kerekasztal ceremónián megvádolta őt.

  „Miért nincs benned annyi soha, hogy odagyere hozzám? Gyere, én bármikor nyitott vagyok egy beszélgetésre” – kérdezte tőle a műsorvezető, majd a termet elhagyva úgy döntött, talán jobb is, ha az olimpikon nem keresi a társaságát.

  „Én a Leilával nem akarok vele beszélgetni, rettenetesen álságos nőnek tartom. Félek, hogy ez a köztünk lévő feszültség elviszi a gondolataimat.”

  Ezt követően Nyáry Lucának vallott arról, mennyire rosszul esett neki, hogy ártatlanként megvádolták.

  „Nem is vagyok ki nagyon, csak fáradt vagyok. Ma valahogy nagyon nehéz volt” – mondta könnyeit nyelve Nádai, társa pedig azzal nyugtatta, ezen a ponton már mindenki a sírógörcs határán van.

  Nem is tudom, mi alapján gondolkodnak néha az itt jelenlévők.

 • Meg van győződve róla, hogy az üzletember már azon gondolkodik, hogyan adja ki Betti útját.

  51282347 63d90e1d975823397eecfa85942cc147 x.png
  Fotó: TV2

  Hajnal Bettina győzelmével ért véget A Nagy Ő idei évada, de a jelek szerint ennek ellenére még mindig van, aki Jákob Zoltán szívéért ácsingózik. Ő Péntek-Gyulai Virág, a műsor egyik közönségkedvence, aki biztos benne, a milliárdos rossz döntést hozott meg, amikor a finálé előtt nem sokkal hazaküldte őt.

  Nincs bennem harag és igazából nem is volt. Amit éreztem, az a csalódottság, amihez keveredett jó adag sajnálat is, hiszen én pontosan tudtam, amit Zoli még nem, hogy Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak. Szóval már csak idő kérdése szerintem és Zoli revideálja a döntését. Nati túl fiatal hozzá, így nincs is kérdés, hogy mire jut majd. Én pedig várom a hívását

  – árulta el a Borsnak a fitnesszmodell, aki első randevújukat egy optikushoz szervezi majd, hogy leellenőrizzék Jákob látását.

  „Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, mert, hogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot.”