Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő a mostani Jóbarátok forgatásán árulta el kollégáinak a nagy hírt, hogy egy mexikói kislányt készül örökbe fogadni. Természetesen Courteney Cox és Lisa Kudrow már tudott a dologról, hiszen hárman már több mint 20 éve legjobb barátnők. A csapat másik fele, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mit sem sejtettek az egészről, de velük együtt az egész stáb osztozott az örömben, sőt, Courteney Cox már a babavárót is elkezdte szervezni.

  Jennifer Aniston
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

   Aniston már évek óta az egyik legfőbb támogatója a Casa Hogar Sion árvaháznak és egész életében szívén viselte a család nélküli gyermekek sorsát.

  Jennifer Aniston, úgy szerette volna elmondani a hírt, amikor mindannyian együtt vannak, mert már nem tudja rendszeresen tartani a kapcsolatot mindenkivel. Az adoptálási folyamat ha minden jól megy, júniusra befejeződhet, így a nyáron hivatalosan is szülői teendők elé néz majd a színésznő.

  -nyilatkozta a Mirrornak egy forrás

  Remélhetőleg hamarosan érkezik egy megerősítés a színésznőtől a hírre.

  A Jóbarátok egy órás epizódjának forgatását nemrégiben befejezték, így remélhetőleg hamarosan a nagyközönség is láthatja a híres találkozást.

  (Forrás: Mirror, Closer)

 • Resident Evil 7 Gold (Forrás: Capcom)
  Resident Evil 7 Gold (Forrás: Capcom)

  Most akár teljesen ingyen, 4K-ban is lenyomhatja a Resident Evil 7-et, az utóbbi idők egyik legütősebb és legfélelmetesebb horrorjátékát, ráadásul elég hozzá egy böngésző is.

  A 2017-ben jelent meg a „Resident Evil 7 Biohazard” és teljesen felborította a korábbi, kicsit már unalmassá vált Resident Evil-receptet. A szokásos külső nézet és ismert karakterek helyett egy teljesen formabontó módon egy belső nézetes, elképesztően félelmetes és egyben rendkívül véres, kőkemény horrorkalandban volt részünk, amelyben Ethan Winters-t, egy egyszerű informatikust irányíthattunk, aki három éve eltűnt felesége nyomában

  egy borzalmas házba kerül,

   melyben egy hátborzongató családdal kell leszámolnia. Ebben a házban nincsenek zombik, ugyanis ezek egészen másféle élőhalottak...

  A Resident Evil VII a drasztikus változtatások ellenére hatalmas sikert aratott, nem csoda, hogy a rövidesen megjelenő folytatás, a Resident Evil Village is ugyanazzal az új főszereplővel, hasonló játékmenettel párosulva folytatódik.

  Végre valami ütős!

  Esélyesen a folytatás egyfajta reklámjaként is tette bele a böngészőből futtatható játékokról ismert Google Stadia a Resident Evil 7 Gold kiadását a Stadia Pro választékába, amelyben a havi előfizetést kipengetők ingyenesen kapnak játékokat. Gyorsan hozzá kell tennem, hogy már jó ideje (lassan egy éve) csak borzasztóan érdektelen és ismeretlen indie játékokkal frissült leginkább a Google Stadia Pro felhozatal, így kellemes meglepetés, hogy ezúttal végre egy igazi tripla A Capcom horrorjáték került bele a kínálatba.

  És hogy mitől ingyenes ilyen módon a Resident Evil 7 Gold? Aki az email fiókjával még nem fizetett még elő a Stadia Próra, az automatikusan kap egy hónap ingyenes próbaidőszakot a Stadia Pro előfizetésre, amely egyben a 4K-s felbontás és HDR támogatás lehetőségét is tartalmazza, így akár ilyen minőségben is végig lehet vinni - kellően gyors internetkapcsolat és 4K-s tévé függvényében - a Resident Evil 7 Goldot. Akinek megtetszik a Stadia Pro előfizetés, az nyilván meg is tarthatja, akit viszont csak az RE7 érdekel, az végigviszi, aztán mielőtt lejárna a hónap, előtte lemondja és

  egy fillért sem fizetett.

   Ráadásul úgy, hogy még erős hardver sem kell hozzá: egy egyszerű PC-s Chrome böngészőből, vagy Android/iOS okostelefonról, tabletről is fut a játék. (Ez a Stadia nagy előnye.)

  A Gold kiadást egyébként nem véletlenül hangsúlyoztam, ugyanis az összes DLC benne van a játékban, szóval aki az alapjátékot már végigvitte, csak a DLC-ket hagyta ki, annak is érdekes lehet ez az ingyenes lehetőség.

 • A készítők úgy döntöttek, hogy tiszteletben tartják a színész emlékét, azzal, hogy nem használnak régi felvételeket és CGI technológiához sem nyúlnak, ahogy azt Robert Downey Jr. megfiatalításánál tették az Amerika Kapitány - Polgárháború című alkotásban. A stúdió producerei korábban is elzárkóztak a cameo ötletétől, de most Nate Moore megerősítette a hírt ezzel kapcsolatban.

  A producer a következőket mondta a Vanity Fair oldalnak:

  Chad távozása súlyos veszteség, ugyanannyira szerettem a őt, mint a karakterét. Óvatosan és átgondoltan kell viszonyulnunk a feltűnéséhez, mert rengeteg embernek nagyon sokat jelentett, csakúgy, mint nekünk. De nem használnánk arra, hogy ezzel csalogassuk be az embereket a moziba: Gyertek el, talán látjátok a Párducot!'

  Nem tennénk ilyet, ezért nem fog visszatérni.

  Rengeteg rajongói elmélet és ötlet volt arra, hogy hogyan szerepelhetne a filmben Chadwick, de a stúdió és Victoria Alonso (korábbi Marvel filmek producere) a tragédia után is leszögezte, hogy: 

  A király sajnos a való életben is meghalt, nem csak a Moziverzumban. Ezért, a karaktert másik színésszel sem fogják pótolni.

  Így, leszögezhetjük, hogy Chadwick Boseman és karaktere semmiféleképp nem fog visszatérni a folytatásban. A film előreláthatólag 2022. május 6-án fog majd megjelenni. A tavaly elhunyt színészt az utolsó filmjében való alakításáért (Ma Rainey: A blues nagyasszonya) megkaphatja a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat (posztumusz díja mellett) az április 25-én éjjel rendezendő Oscar-gálán.

  (Forrás: Vanity Fair)

 • macska.png
  Fotó: Instagaram

  Gyakran választás elé kerülhet az ember, amikor felteszik az egyik legnagyobb kérdést a világon:

  Macskás vagy kutyás vagy? Kötelező válaszolni, de csak az egyik fajtát mondhatod.

  És aki nem tud erre reagálni, mert esetleg mindkettőfajtát imádja, akkor ott a helyszínen, azon nyomban leveri a víz, jön a zihálás és a teljes eszméletvesztés. Na jó, messzire mentünk, de azért valljuk be, van, hogy megesik az emberrel. Ebben a videóban látható, hogy néha, ez esetben egy macskának sem mindig van szüksége az emberre, hiszen ez a cica nem akar a videó elkészültekor ölelkezni a gazdájával. A jelenet egy nagyon vicces, „teljes szívemből gyűlöllek” arckifejezéssel társul a macska arcán.

  Egyszerűen zseniális!

   (Forrás: 9gag)