Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kétségtelen, hogy a Stranger Things 4. évadának legjobb jelenete, amikor Eddie Munson az Upside Downban adja elő a Metallica Master of Puppets című dalát, ezzel odacsalva magához a demodenevérek seregét.

  A jelenetre a zenekar is reagált egy Instagram-posztban, ahol elmondták, hatalmas megtiszteltetés, hogy fontos szerepet játszhatnak Eddie életében, és örülnek, hogy ismételten együtt dolgozhattak a sorozat készítőivel.

  "Az, ahogy a Duffer fivérek beleviszik a zenét a Stranger Thingsbe, mindig is valami egészen különleges volt, így nem csak amiatt váltunk izgatottá, hogy a Master of Puppets benne lesz a sorozatban, hanem attól is, hogy milyen körítésben jelenik majd meg. Eldobtuk az agyunkat a kész verziótól, annyira jól sikerült, hogy néhányan abból kitalálták, hogy melyik dal lesz, hogy csak egy pár másodpercre látták gitározni Joseph Quinn kezeit az előzetesben. Hát mennyire király már ez?" - olvasható a bejegyzésben.

 • Az RTL Klub műsorvezetőjén kívül mindössze 3 embernek van ilyene az országban.

  Schumahervanda
  Fotó: RTL Klub

  Meglepő terveiről mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában Schumacher Vanda, aki hamarosan kés alá fog feküdni. A plasztikai műtét célja, hogy egy különleges chipet kapjon a kezébe:

  Külföldön eléggé elterjedt, Magyarországon eddig három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, amivel így tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen.

  — magyarázta a BeleValóVilág műsorvezetője, akitől ezt követően Szabó Zsófi meg is kérdezte, mi értelme ennek, ha a chip egyébként annyit tud, mint bármely okostelefon.

  „Ez egy ilyen újkeletű dolog, miért mennénk a haladás ellen?” – idézte Schumaher válaszát a 24.hu.

  Ha lenne rá lehetősége, Ön beültetne egy ilyen chipet a kezébe?

 • És nem sokon múlt, hogy az alsója is hasonlóképp végezze.

  britney
  Fotó: Instagram

  Nagyon felszabadultan érzi magát nászútján Britney Spears, legalábbis erről árulkodik legfrisseb videója az Instagramon. A szőke énekesnő egy trópusi szigeten ünnepli házasságkötését férjével, Sam Asgharival, ahonnan be is jelentkezett közösségi oldalára.

  A meleg és a szerelem annyira túlfűthette Spearst, hogy nemes egyszerűséggel levetette a melltartóját, úgy vonult a parton és pancsolt a vízben. A fürdőruhaalsója is nagyon zavarhatta a popsztárt, a videóban ugyanis végig azt tologatja lefelé – többen meg is jegyezték a bejegyzése alatt, hogy már elmúlt 2005, és ő sem 20 éves többé, így lehet lassan ideje lenne leállnia ezzel. Ettől függetlenül persze rajongói is nagyon örülnek, hogy végre őszintén boldog kedvenc énekesnőjük.

 • Vakációzni ment a Morbius sztárja.

  leto
  Fotó: Instagram

  Jared Leto hippi Jézusként ment nyaralni egyik barátjával, Saint-Tropezba, ahol a lesifotósok látóterébe kerültek.

  A színész-énekes mezítláb, színes ingben és szalmakalapban járta be a homokos tengerpartot épp, és láthatóan élvezi a pihenést.