Vince, Artúr
-7 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Biztos önök is szoktak olyanokat mondani, hogy "ölni tudnék a feleségem paprikás krumplijáért", de általában ezt nem követi cselekedet, azaz nem szoktak nekiállni lövöldözni, ha valaki beleeszik a tányérjukra kiszedett paprikás krumpliba.

  Nem úgy az az amerikai férfi, aki vasárnap feleségével és lányával evett éppen, mikor valamelyikük beleharapott a grillezett sajtos szendvicsébe, amitől olyan mérges lett, hogy fegyvert rántott és azt használta is, szerencsére (bár lehet, hogy eredetileg az volt a szándéka) nem a családtagjai ellen.

  A két nő aztán sietősen elhagyta a házat, a férfi viszont nem, helyette inkább elbarikádozta magát és 9-ig ki sem jött a házból, addig tartott ugyanis a rendőröknek meggyőzni arról, hogy adja meg magát.

  Az incidens után a férfit kórházba vitték, vélhetően azért, hogy az elmeállapotát felmérjék, a rendőrök szerint azonban nem marad majd büntetlenül a dolog.

  (wkrg.com)

 • Különben úgy jár, mint az az amerikai férfi, aki múlt héten egy árokban rekedt az autójával, mikor pedig a kiérkező rendőrök megpróbálták megszondáztatni, a pillanat hevében úgy döntött, a legjobb az lesz, ha pofán vágja saját magát.

  A 27 éves Brian Fogg akciója olyan jól sikerült, hogy még vérzett is, átmenetileg pedig sikerült is elterelnie a figyelmet a véralkoholszintjéről, a rendőrök ugyanis először a sebeit látták el, de később aztán megvádolták ittas vezetéssel, bizonyítékhamisítással és bűncselekmény elkövetésével.

  Foggot azóta óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de a legendája valószínűleg örökre velünk marad, csakúgy mint az a (valószínűleg nem igaz, de jól hangzó) sztori, ahol nagyjából ugyanez történt, csak a delikvens megkéselte magát és sikerült is elkerülnie a felelősségre vonást.

  B6h4d23
  Fotó: Imgur / 4chan

  (Omaha World Herald)