Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Barátok közt egykori színésznője 40 éves lett.

  Július 14-én, azaz tegnap töltötte be 40. életévét Balogh Edina, akinek e kerek születésnap alkalmából meglepetés bulit szerveztek a barátai és a párja, Szabó Simon. A kétgyermekes színésznő a különleges kerti partiról a közösségi oldalára sem felejtett el posztolni; így derült ki, hogy korábban még sosem lepték meg hasonló születésnapi bulival.

  ...nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám... Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetés bulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért.... Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra!... Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!

  – hálálkodott a színésznő, aki nemrég duplán is összeköltözött a színész-rendezővel, akihez a Farm VIP című realitynek köszönhetően került közel. Hamarosan aNyerő Pároscímű sztárpárshowban teszik próbára szerelmüket.

  Közös képüket Szabó Simon is megosztotta, mégpedig az alábbi szöveggel:

  Boldog szülinapot, Baby!

 • A nézők kevesebb mint 20 százaléka szerette volna játékban tartani a szereplőt.

  Újabb párbaj zajlott le a ValóVilág 12. szériájában, ezúttal VV Ádi és Dudu között. Utóbbira ráadásul nem is a kiválasztáson, hanem a nézőknek hála került kék kendő, és a jelek szerint a srác a szerdai szimpátiaszavazás óta sem lopta be jobban magát a közönség szívébe. Dudu meglepően kevés vokssal, mindössze a szavazatok 19,11 százalékával távozott a valóságshow-ból.

  Kiesése után Puskás Petivel beszélgetett a stúdióban, kérdésére pedig elárulta, persze csalódott a végeredményt látva, szeretett volna maradni, de örül, hogy kipróbálhatta magát a játékban.

  „Biztos az a három lány nem tett jót ennek a százalékaránynak, ez biztos, hogy benne van” – árulta el a fiú, hozzátéve: taktikázása szintén nem lehetett szimpatikus sokak számára. Ugyan újdonsült barátnőjét, Dorkát a villában hagyta, családjával azonban újra találkozhat, ez pedig hatalmas vigasz számára.

  „Végre a családommal lehetek, kisöcsémet megpuszilgatom, ez a legfontosabb.”

 • Nagyon boldogok együtt.

  D VAJ20131202020
  Fotó: Vajda János / MTI

  Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újfent a visszatért a színház világába, ugyanis szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A 37 éves színészkipróbálta magát civil foglalkozásokban is, de egyelőre sem költöztetőként, sem kertrendezőként nem találta meg a számításait. Mindezt talán nem is sajnálja annak a tükrében, hogy ismét talált valakit, aki fontos lehet neki az életben.

  Ahogy korábban az kiderült, először egy munka kapcsán kezdődött beszélgetés közöttük tavaly augusztusban, a szakmai levelezésből azonban a hölgy javaslatára privát ismerkedés lett, először pusztán baráti céllal. A dolgok aztán átalakultak, ám azt, hogy ők egy párt alkotnak, csak pár hónapja mondták ki először. Most pozitívan alakul a közös jövőjük, és látszólag nagyon boldogok.

  „ Hálás, mert élhetek, és lehetőségem van boldognak lenni. Nem az a fontos mi volt, és nem az, hogy mi lesz. A jelenben lenni a legnagyobb ajándék” – üzente közösségi  oldalán a színész, aki kedvesével közös vízparti fotót posztolt.

 • Imádja az internet annak a 18 éves politológushallgatónak a történetét, aki félretette a felsőfokú tanulmányait, hogy beteljesítse nagy álmát, és kocsmatulajdonos lehessen. Hugo Willett minden bizonnyal Kent legfiatalabb kocsmárosa, aki félbehagyta a tanulmányait, hogy átvegye a The Bowl Inn, 18. századi múltra visszatekintő pub vezetését az angliai Hastingleigh-ben. – írja a DailyMail.

  Annak ellenére, hogy a tinédzser aggódik a történelmi italozó hely átvételével járó felelősség miatt, – ráadásul alig elég idős ahhoz, hogy maga is igyon,– úgy véli, hogy a kocsma vezetése egy felelősségteljes munka. A Kent-i Egyetemen tanuló diák elmondása szerint nem bánta meg a pályamódosítást.

  „Bár nagyon érdekel a politika - ezért is tanultam azt az egyetemen -, meg kellett ragadnom ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmaim karrierjét egy ilyen gyönyörű, hagyományos kocsma vezetésével kezdhessem meg.” – fogalmazott.