Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az elmúlt években visszasírhattuk az Alkonyat-filmeket: annak idején még nem is sejtettük, milyen jó dolgunk van, hogy a kor Nagy Romantikus Filmsorozata arról szól, hogy az ártatlan lány egy vámpírba szerelmes, nem pedig az Ötven árnyalat-filmekben, ahol az ártatlan lány egy lelki sérült, szadista, de a pénzével mindent megoldó férfiért van oda.

  Fotó: Universal Pictures

  Ugyan a trilógia a nemrég megjelent záróepizóddal kicsit javult, de hát azért messze vagyunk még attól hogy ezeket nézhető filmnek tartsuk. Az egyik legrosszabb dolog a sorozatban nem is a sok liftzenével dúsított felesleges yachtozó-helikopterező-ajándékvásárlós epizód volt, meg nem is a popzenékkel teljesen reklámszerűvé tett szexjelenet volt, hanem az, hogy nagyon rossz az az üzenet, amit a férfi-női, meg úgy alapvetően az emberi kapcsolatokról tanított a film.

  És ami még ennél is rosszabb, hogy rengetegen megnézték a filmet - de biztos vagyok benne, hogy egy csomóan úgy érezték magukat a moziterembe belépve, mintha akaratuk ellenére csalták volna be őket a vörös szobába.

  Na de vajon miért mentek el ennyien a filmre?

  Erre vagyunk kíváncsiak: mesélje el nekünk, hogy miért kényszerült megnéznie a Szabadság ötven árnyalatát, a legjobb történeteket pedig (természetesen név nélkül) közzétesszük!
  Küldje el nekünk!
 • A kínai hatóságok azt követelik, hogy szabjanak ki súlyos büntetést arra az amerikai férfira, aki letörte és ellopta egy philadelphiai kiállításról egy 2000 éves kínai agyagkatona hüvelykujját, írja az MTI.

  A 4,5 millió dollár (1,1 milliárd forint) értékű műkincset a kínai állam adta kölcsön a philadelphiai Franklin Intézet kiállításához. Egy Michael Rohana nevű 24 éves férfi tavaly decemberben az épületben rendezett partin vet részt, azalatt bement a lezárt kiállításra, és szelfit készített magáról az egyik terrakotta harcossal, letörte az agyagszobor bal kezének hüvelykujját, és zsebre vágta.

  Az FBI januárban találta meg őt, akkor bevallotta tettét és elmondta, hogy a lopott hüvelykujjat egy fiókban rejtette el.

  A férfi ellen műkincslopás, műkincsrongálás és lopott műkincs egyik államból a másikba szállítása miatt emeltek vádat, de 15 ezer dollár (3,8 millió forint) óvadék fejében szabadlábra helyezték.

 • Kinevezték színházigazgatónak? Ki. Tudja, kinek kell hálát mondani? Tudja. Balázs Péter hálát mond egy olyan kampányvideóval, amitől a hátunkon áll a szőr.

  (via 444)

 • the-innocents2-1519040242

  Hamarosan érkezik a Netflixre a The Innocents, egy természetfeletti elemekkel megspékelt dráma, amiben két tini elszökik a szüleitől, hogy együtt lehessenek, de a szülők ezt nem nagyon akarják, illetve van valami a két család múltjában, ami alapján ezt nem nagyon tartják jó ötletnek. Még idén lesz, Pearce mellett Sorcha Groundsell és Percelle Ascott szerepel majd benne.