Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy, a férfi fején megjelenő pizzaszelet volt az utolsó csepp a pohárban.

  Kifogott a technika Mark Borlace-en, egy dél-ausztráliai autósklub szóvivőjén, aki a minap az adelaide-i Nine TV-nek adott élőben interjút a Zoomon keresztül.

  A szakértő többször is megpróbált semleges, a hátteret elhomályosító filtert rakni maga mögé, de ez nem nagyon akaródzott sikerülni. Kezdetnek egy autómosó lány fotóját választotta ki, majd ezt követően egy búvárkodó férfi jelent meg mögötte, végül valahogy magára applikált egy pizzaszelet formájú sapkát.

  Ez volt az a pont, ahol a műsorvezető, Alice Monfries összes addig tanúsított akaratereje elfogyott, és hangos kacagásban tört ki. Borlace közölte, most kijelentkezik és újra megpróbál inkább csatlakozni a beszélgetéshez, a nő pedig kiengedhette a visszatartott nevetőgörcsét.

   (via RTL)

 • Egy fiatal nő, aki a konyhaasztaláról küzdötte fel vállalkozását a párizsi divathét szintjére, először maga sem hitte el termékei sikerességét. A 27 éves Dominique Croft 2020 januárjában kezdett el saját kezűleg ékszereket készíteni, amikor észrevette, hogy piaci rés van a megfizethető arany és ezüst piacon. Az egész bizniszét a közösségi tartalom menedzseri munkája mellett alapította meg, amíg el nem árasztották a megrendelések, és mindössze másfél év alatt ez lett a főállása. Három évvel később termékeit már a nagy ékszermárkák árulják, Dominique pedig debütált a 2023-as párizsi divathéten.

 • A 16 éves Suri nagyon rég találkozott utoljára édesapjával.

  Semmilyen szinten nincs jelen lánya életében Tom Cruise, számolt be erről a Page Six. A bulvárlap forrása szerint a 16 éves, lassanfelnőtt nővé értett Suri évek óta nem hallott az apja felől, aki vallása miatt nem tartja a kapcsolatot egyetlen gyermekével. A színész által követett Szcientológia Egyház elvei ugyanis tiltják, hogy a hívők kapcsolatban állhassanak nem hívőkkel, ami alól még a lánya sem jelent kivételt.

  „Ez az ő vesztesége, az ő hibája és az ő baja. Nagyon átmoshatták az agyát” – nyilatkozta az informátor.

  Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke 2006-ban született, és bár sokáig úgy tűnt, semmi nem állhat a hollywoodi álompár közé, 2011-ben bejelentették szakításukat. Kapcsolatuk zátonyra futásában feltehetően szintén jelentős szerepet játszott már a szcientológia.

  Többen arra gyanakszanak, Cruise igazi terve az, hogy megvárja, amíg a tinédzser elég idős lesz ahhoz, hogy őt is becsalogassa az egyházba, majd pedig saját édesanyja ellen fordítja, akit ellenségnek és "elnyomó" félnek tekintenek a hívő körökben.

 • Kozso néhány évvel ezelőtt ismerkedett össze jelenlegi szerelemével, akinek bár kilétét továbbra is homály fedi, de most mégis többet tudtunk meg. Titokzatos párjával az énekes boldogabb, mint valaha, akivel tökéletesen kiegészítik egymást: nem csak a magánéletben, de a munkában is összhangban vannak. Kedvese a fellépések szervezésétől kezdve a színpadi megjelenéséig, a nemzetközi galériákban való kiállításokig mindenben segítségére van.

  Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem, és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben!

  – mondta Kozso, aki láthatóan fizikailag és lelkileg is egyensúlyba került az utóbbi időszakban. Az énekes kilenc évvel ezelőtti agyvérzése után csak hosszú rehabilitációt követően tudott felépülni, viszont nem sokkal később egy autóbalesetet is szenvedett, amelynek során eltört a gerince.

  „Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor (dr. Hudák István – a szerk.) a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek.”

  – nyilatkozta a zenész a Story magazinnak, amit a Blikk szemlézett.