Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy barátnője vette rá, hogy próbáljon szerencsét Balogh Levente elnöki asszisztenseként.

  56172305 b6a175842dc6161654265712193665ad wm
  Fotó: RTL

  Kása Eszter győzelmével ért véget Az álommeló második évada, aki június elején munkába is állhat elnöki asszisztenséként. Balogh Levente leendő jobbkeze most a Story magazinnak elárulta, elég sok minden megváltozott életében az elmúlt egy évben, kezdve azzal, hogy 2023 elején, 12 év után szakítottak kedvesével.

  „Gyakorlatilag az egész felnőtt életemet párkapcsolatban töltöttem. Nem volt könnyű beismerni magamnak sem, hogy mégsem ő életem párja. Más irányba tartott az életünk. Nem voltak nagy viták, hangos veszekedések, hanem egyre több lett a kínos csend közöttünk. Januárban leültünk egymással szemben, és kimondtuk, ennek a kapcsolatnak vége” – kezdte a fiatal nő, aki ezután kezdett el új élmények után nézni, többet bulizni, barátaival lenni.

  „Egy ilyen közös borozgatás alkalmával vetette fel a legjobb barátnőm, Anita, hogy jelentkezzek Az álommelóba, mert szerinte ezt a műsort nekem találták ki. Eleinte legyintettem rá, hiszen egyáltalán nem vagyok szereplős alkat. Évekkel ezelőtt egyszer forgatott az RTL a munkahelyemen, és teljesen lefagytam a kamera előtt. De Anita nem tágított, a határozott fellépésének köszönhetően végül elküldtem a jelentkezésem.”

  Kása azért előtte egy szakember véleményét is kikérte, pszichológusához fordult, akihez szakítása után kezdett el járni.

  „Kíváncsi voltam, mit gondol, elég erős vagyok-e egy ilyen kihíváshoz. Biztosított arról, hogy igen. Ugyanakkor arra is figyelmeztetett, muszáj lesz teljesen átadnom magam a feladatnak. Sokáig jellemző volt rám, hogy mindenáron megpróbáltam kontrollált mederben tartani az érzéseimet, nem őszintén megélni azokat. Igaza lett, hiszen minden sebtapaszt letépett rólam a műsor” – árulta el a nyertes, hozzátéve: szereplése után rájött, jóval több dologra képes, mint korábban hitte, és bár régen sok mindenben befolyásolta, ma már nem érdekli őt, mint gondolnak róla mások.

 • 55711233 74b0505bd0e2c8c042c70b6449d8471b wm
  Fotó: MTI / Kovács Tamás

  Ahogy azt az Index is megírta, április elején kiderült, szakított Vitányi Judit és kedvese, akivel még 2021 nyarán, egy görög nyaraláson jegyezték el egymást. A Tények műsorvezetője most elóször szólalt meg erről a Blikknek.

  Egyre jobban vagyok, de tény, hogy a jegyességem felbontásának és a kapcsolatom végének a feldolgozása még folyamatban van. Ez egy friss dolog. Próbálok túlélni, elfoglalni magam és sokat dolgozni, a munkaterápiát alkalmazom. A nagyszerű kollégáim segítségével bőven lesz feladatom a nyárra, ezért most utazást sem tervezek

  – árulta el a tévés Demeter Richárd divatbemutatóján, hozzátéve: szerettei segítségével próbál átlendülni ezen az időszakon.

  „A család és a barátok mellettem vannak, mindig azon vannak, hogy jól érezzem magam és én is ezt szeretném. Jó lenne, ha minél előbb túl tudnám magam tenni a történteken. Mindent megteszek ezért.”

 • A naptárdíva baráti kapcsolatot ápol lányával.

  Demeter Richárd divatbemutatján vonult a minap modellként Hunyadi Donatella, a show-n pedig édesanyja, Kiszel Tünde is jelen volt.

  Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, annyira tehetséges, szép és okos. Mindig elsírom magam, ha így látom őt. Most is olyan gyönyörű volt ezekben a ruhákban

  – kezdte a Blikknek a naptárdíva, aki nem győzi hangsúlyozni, milyen jó-, gyakorlatilag baráti kapcsolatot ápolnak 22 éves gyermekével, például sok közös programot is szerveznek.

  Olyan is előfordul, hogy a barátnői is jönnek, velük is nagyon jól érezzük magunkat, és engem is fiatalon tartanak. Igaz, hogy nagyon elfoglalt a lányom, de rám mindig szakít időt. Együtt élünk még, és egyelőre gondolni sem merek arra, hogy Donatella elköltözik tőlem. Pedig tudom, hogy egyszer ennek is eljön az ideje.”

 • Mint mondta, neki nem a pénz az életútja, hanem hogy létrehozzon dolgokat.

  Az ország 100 leggazdagabb emberének nemrég megjelent listáján is helyet kapott Balogh Levente is, aki 39.6 milliárd forintnyi vagyonával a 64. helyet foglalhatja el. Az álommeló elnök ura a Fókusznak nyilatkozott ezzel kapcsolatban, elárulva, nem kedves a fülének az egyik gyakori megszólítása.

  Nem szeretem, amikor milliárdos üzletembernek hívnak, mert nem ez a lényege annak, amit én csinálok. Az én életutam, az életmunkám mindig az volt, hogy létrehozzak és alkossak, és emellett meg egyébként nem bánom, hogyha pénzt is termelünk, és azzal a pénzzel el tudunk tartani családokat

  – magyarázta a férfi, hozzátéve: nem arra büszke, hogy milliárdos, hanem hogy egy közép-Európában meghatározó cégcsoportot hozott létre.

  „Én egyáltalán nem számolom a vagyonomat, nem érdekel, hogy hányadik helyen vagyok. Ez egy szükséges rossz, hogy úgy mondjam. Van egy ilyen lista. Régen azt mondtam egyébként, hogy szükség van egy ilyen listára, mert amikor a kommunizmusban az állam tartotta el az embereket, addig a modern világban, a kapitalizmusban a kapitalisták. Azok a kapitalisták, akik ezen a listán vannak. Ma már viszont megint megfordult a helyzet, mert nagyon sok ügyeskedő van a mai világban is” – árulta el a Cápák között befektetője.