Villő
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1315937335
  Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

  Selena Gomez megpróbálkozott a kosárlabdázással, de sajnos csúnyán elbukott. A barátai kérésére állt bele a kihívásba, hogy bedob egy hárompontost. 

  Szóval, a barátaim megkérdezték, hogy tudnék-e hárompontost dobni, én pedig igent mondtam.

   Azért gyorsan elárulta, hogy a sportesemény előtt a konyhában baleset érte, amit a középső ujjára ragasztott ragtapasszal illusztrált a videóban. 

   Update - nemrég volt egy sérülésem a konyhában. És lehet, hogy nem fogok jól szerepelni.

  Ezután megpróbálkozott a bedobással, ami eléggé mellément. 

  Szóval... nem tudok.

  - foglalta össze a produkciót.

  A videót teljes egészében itt lehet megtekinteni, annyit előre érdemes tudni, hogy Gomez áprilisban platinaszőkére festette a haját, és a videóban is elég szokatlanul fest, de mindenkit megnyugtatunk, hogy valóban Selena Gomez az, aki bénázik a felvételen:

   (via: eonline.com)

 • A Szex és New York szereplői egész héten nosztalgiáznak, hiszen hét elején kezdték el forgatni a sorozat új részeit. Csütörtökön Sarah Jessica Parker osztott meg képeket az esti sétájáról, ami ahhoz a házhoz vezetett, ahol Carrie Bradshaw lakott a sorozatban.

  GettyImages-129146603
  Fotó: Ron Galella Ltd / Getty Images Hungary

  Tegnap pedig Cynthia Lexon pózolt Instagram-oldalán a show többi szereplőjével, de nem meglepő módon, Kim Cattrall ezen a fotón sem tűnt fel, hiszen sokak kedvence, Samantha nem szerepel majd az új részekben. Ha vele nem is maradt meg a jó kapcsolat, ők hárman biztosan jó barátok maradtak.

  A barátság soha nem megy ki a divatból.

  — írta Cynthia a képhez.

 • Katalin hercegné, Kamilla hercegné és Erzsébet királynő tegnap egy nyilvános eseményen jelentek meg , ahol egy hatalmas tortával is megajándékozták őket.

  GettyImages-1233397718
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  A torta felvágását a királynő szerette volna elintézni, amihez egy óriási kardot is kapott egy, az eseményen részt vevő főhadnagytól. Nem is kellett több Erzsébetnek, rögtön nekilátott a torta felvágásának, de nem ment ez olyan könnyedén, mint elsőre gondolta, ezért szóltak neki, hogy van egy kés is, ha úgy gondolja. A királynőt viszont keményebb fából faragták, ezért csak ennyit mondott:

  Tudom, hogy van! De ez így szokatlanabb.

  Erzsébeten végül Kamilla próbált segíteni, eközben viszont Katalin nem bírta visszafogni a nevetését, hiszen egy igen abszurd jelenetnek lehetett a szemtanúja.

  (Forrás: Indy100)

 • Lassanként újraindulhat a turizmus Amszterdamban, a városi önkormányzat azonban szeretné elérni azt, hogy a turisták kevésbé zavarják a helyieket, mint korábban. Ennek jegyében többek közt azt is kérték, hogy a jövőben mindazok, akik „inni és rendetlenkedni jönnének ide, miközben pénisznek öltöznek”, inkább máshova menjenek majd. 

  2018-ban mintegy 19 millió turista fordult meg a város szűk, 17. században épített utcáin. Az utóbbi időben a helyiektől egyre több panasz érkezett amiatt, hogy a város bizonyos részei – főként a vörös lámpás negyed és a bulinegyed környéke – élhetetlenné váltak a turisták miatt. 

  „Mindig szívesen látjuk azokat a vendégeket, akik tisztelik Amszterdamot és lakosait. Azokat viszont nem, akik ezt a tiszteletet nem adják meg az embereknek és a kulturális örökségünknek.

  Az üzenetünk számukra az: ne jöjjenek Amszterdamba

  – közölte az önkormányzat. 

  Azt is bejelentették, hogy a rendőrök az illegális parkolást is gyakrabban fogják ellenőrizni, valamint azt is, hogy a turisták nem a kocsijukban akarnak-e aludni (ez ugyanis Hollandia-szerte tilos, a kempingeket, kijelölt pihenőhelyeket leszámítva). 

  Emellett azt is kilátásba helyezték, hogy a legforgalmasabb időszakokban az alkoholfogyasztást is korlátozhatják. Továbbá a szállásadókat is gyakrabban ellenőrizni fogják, hogy legálisan szállásolják-e el vendégeiket. Eközben az önkormányzat is közölte, hogy a kulturális turizmust is igyekezni fognak fellendíteni a városban annak érdekében, hogy továbbra se essenek el a látogatóktól.