Arnold, Levente
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1316122605
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Miközben a Foo Fighters a koronavírus-járvány kezdete óta az első teltházas koncertjét adta, egy oltásellenes csoport tüntetést tartott a helyszín előtt. 

  A zenekar kedden a kaliforniai Agoura Hillsben található Canyon Clubban lépett fel, mintegy 600 fős közönség előtt. De ahhoz, hogy a bulizók jegyet kapjanak a koncertre igazolniuk kellett, hogy be vannak oltva.

  Ez pedig felháborodást váltott ki az oltást ellenzők körében. 

  A tüntetésen készült fotók szerint a résztvevők polgárjogi aktivistákhoz hasonlóan táblákkal fejtették ki véleményüket, és modernkori diszkriminációnak nevezték ez a fajta megkülönböztetést. 

   (via: HuffPost)

 • Ana de Armas túltette magát Ben Affleckkel való szakításán. Amíg a színész jóval korábbi menyasszonyával, JLo-val bútorozott össze ismét, addig a Bond-lány a Tinder nevű randiapp egyik alalnökével, Paul Boukadakisszal jár, a Page Six információi szerint komoly a dolog.

  Pault és Anát egy közös barátjuk mutatta be egymásnak. Paul Austinban él, de Texasban és Santa Monicában is gyakran időzik. Rengeteg időt töltöttek együtt, mielőtt Ana az Egyesült Államokba repült forgatni

  – mondta a lap forrása, hozzátéve, a Tinder-mogul már a családjának is bemutatta új szerelmét.

 • A két színész útjai azért keresztezték egymást, mert Channing szerepel majd Zoë első rendezésében, a Pussy Island című filmben. 

  A Deadline ennek alkalmából interjút készített mindkettejükkel, amelyből kiderül, hogy a színész azért vállalta el a szerepet, mert sokkal komolyabb, mint amilyeneket általában fel szoktak ajánlani neki. Zoë az attitűdjével is nagy hatással volt rá, ezért még egy megosztó lábbeliről is lemondott miatta.

  Amikor valaki csak úgy odajön, és megmondja nekem, hogy nem kellene Crocsot hordanom és annyira hajthatatlan ebben, hogy teljesen meggyőz, és soha többé nem hordok Crocsot

  — mondta. 

  Kravitz ezután tisztázta, hogy csak jó barát akart lenni, és hogy vannak emberek, akiknek megy a Crocs-dolog, ő viszont nem volt biztos benne, hogy Tatum is közéjük tartozik.