Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1163080160
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Susan Boyle akkor vált világszerte ismertté, amikor 2009-ben elő adta a Nyomorultakból az Álmodtam én egy álmot című dalt a Britain's Got Talent műsorának színpadán. Akkor egy bolondos egyedülálló asszonyként fogadták, akinek már csak korából adódóan is elég szkeptikusak voltak a zsűrik a produkciójával. Amikor viszont Boyle elkezdett énekelni, a közönség azonnal ujjongásba tört ki, mert senki sem számított arra, hogy egy ilyen kis nőben ekkora hang rejtőzhet. A produkció végén még a britek szigorúságáról híres zsűrije, Simon Cowell is kénytelen volt bocsánatot kérni az előítéletessége miatt.

  Nagy-Britannia legismertebb tehetségkutatójában az idei évben Susan Boyle volt a meglepetésvendég, aki 14 év után tért vissza népszerű műsor színpadára. – írja a Mirror. A 62 éves énekesnő azzal sokkolta a nézőket, hogy a fellépése után elárulta, korábban agyvérzése volt. Mint mondta, nem lehetett biztos abban, hogy valaha is a színpadra léphet még az egészségügyi állapota miatt:

  Nagyszerű érzés itt lenni. Rendkívül különleges ez most számomra, tavaly áprilisban ugyanis egy kisebb stroke-ot kaptam, de harcoltam, hogy visszatérhessek a színpadra, és sikerült

   A teljes produkciót alább tekintheti meg:

 • Egy fiatal színésznő elárulta, hogy első színészi munkája éppen Margot Robbie testdublőre volt a készülő Barbie-filmben. Elmondása szerint még a 32 éves filmsztárt is meglepte a kettejük közti hasonlóság az első találkozásukkor, viszont számára pont olyan volt, mint amilyennek elképzelte, mert végig nagyon közvetlen és kedves volt vele.

  A 26 éves Emma Eastwoodot 2022 júliusában szerződtette Margot dublőreként az ügynöksége, miután statisztaként már többször is bizonyított nagyszabású hollywoodi produkciókban. Annak ellenére, hogy ez volt a fiatal színésznő első profi szereplése, elismeri, hogy igencsak izgult a közös munka során, ugyanakkor nagyon megtisztelve érezte magát.

 • A modell hosszas külföldön tartózkodása után újra itthon van.

  Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Horváth Éva és családja 2022 elején döntött úgy, hogy Balin kezdenek új életet. A kétgyermekes anyuka azóta rövidebb időre vissza-visszatért Magyarországra, de év nagy részét leginkább Balin tölti. Legutóbb viszont párjával eldöntötték, hogy elhagyják Indonéziát, mint akkor elmondta, a helyiek kedvesek ugyan, de külföldiként nehéz beilleszkedniük az ázsiai országba. Honvágya tehát hazahozta az egykori szépségkirálynőt, aki most Instagramján jelentkezett be követőinek.

  Végre itthon :) Tudtátok, hogy most volt a kerékpározás világnapja, és mivel az idő is nekünk kedvezett előkaptuk a bicajokat melyekre ráfért egy alapos tisztítás.

  – olvasható a modell posztjában.

 • Diplomás énekes lett Hunyadi Donatella.

  Különleges eseményen vett részt szombaton családjával Kiszel Tünde: lánya, Donatella elvégezte a Zeneakadémia énekesi képzését, amelynek lezárásaként diplomakoncertet adott. A nagyszabású eseményről egy fotókkal teletűzdelt Instagram-posztban számolt be a naptárdíva:

  Tegnap volt Donatella Diplomakoncertje a Zeneakadémián! Leírhatatlan amit most érzek! Köszönöm, Istenem, hogy ezt megérhettem! Meghatódva, könnyes szemmel hallgattam Donatellát… 

  – fogalmazott bejegyzésében Kiszel, ami alatt természetesen a gratulációk sem maradtak el.