Diána
12 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jól jönne egy speckó Buddha-szobor a nappaliba, a süllyesztett jacuzzi mellé? És unja már a lepattant Royce-ot? Van megoldás! Íme:

  A fenti műalkotást a Grand Basel 2018 autókiállításon láttam, ahová azért kerülhetett, mert egy 1981-es Rolls-Royce Corniche alkatrészeiből készült. A művész, a bázeli Nikolai Winter egyik műgyűjtő kuncsaftjától ajándékba kapta az alapanyagul szolgáló luxusautót. A jelek szerint nélkülözéstől nem szenvedő művész épp Herman Hesse Sziddhárta című könyvét olvasta akkortájt, és úgy döntött, hogy az anyagi javak és jólét autóba öntött szimbólumát a szellemi javak és megvilágosodás jelképévé transzformálja. Winter két év alatt készítette az ülő Buddhát a szétvágott autóból, miután korábbi távol-keleti utazásai alatt nagy benyomást tett rá egy Hong Kong-i Buddha-szobor. Az eredmény nyolchengeres, krómozott nirvána a javából.

 • Pedig tökre úgy néz ki, de nem, ez egy rendőrségi fotó, amit tegnap készítettek a rendőrök, miután négy román férfi összepakolt egy csomó mindent egy áruházban, de a fizetésnél már közel sem voltak ennyire lelkesek.

  A négy férfit hamar megtalálták a rendőrök, aztán az is kiderült, hogy tényleg marha sok cuccot sikerült elvinniük, ráadásul ránézésre egészen véletlenszerűen összeválogatva, fúrógéptől elkezdve a guriga sajtokon keresztül a mosószerig volt itt minden, mint a búcsúban.

  haha
  Fotó: Police.hu
 • Oroszország nagy ország, és hát egy ilyen nagy országban sokféle ember él. Ez a szép ország a pornón kívül egyértelműen a kreatív buherás videókkal járul hozzá legnagyobb arányban a világ internetes össztermeléséhez. Ezt az eszement ruszki találékonyságot előszeretettel mutatja meg a világnak az English Russia nevű oldal, ez a videót is onnan származik. Tehát: vegyen egy könyökcsövet, egy pepsis flakont és mellé stílszerűen egy doboz Coca-Colát, vágjon, fúrjon, és nézze meg, mi lesz belőle. Zseniális!

 • 91065
  Fotó: Uvaterv / FORTEPAN

  Már megint izgalmas nyomozásba kezdett a Dunai szigetek blog. Ezúttal Baracson, a Duna partján álló Szitányi-kastélynak eredt a nyomába. Vagyis hát nyomát sem találta. Egyetlen Fortepan kép őrzi emlékét a helynek, mely a megszokott TSZ-es pályafutás után, a nyolcvanas évekre romlott le olyan állapotra, hogy végül lebontották. Itt vannak a jelenlegi képek és minden, amit lehet tudni még róla.