Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az Agymenők sztárja már két váláson van túl.

    Kaley Cuoco 2022 májusában tette hivatalossá a kapcsolatát Tom Pelphrey színésszel, akivel azóta gyermeket is vállalt. Kislányuk, Matilda 2023 márciusában jött világra, akiről a 38 éves színésznő csak szuperlatívuszokban tud beszélni, annyira boldog, mióta édesanya lett.

    Az Agymenők című sorozat sztárja a minap arról számolt be a közösségi oldalán, hogy Pelphrey-vel eljegyzéssel erősítették meg kapcsolatukat. Cuoco az egyedi gyémántgyűrűt büszkén mutatta meg rajongóinak.

    Milyen vad és gyönyörű utazás is tud lenni az élet! Hálás vagyok minden útért, amely hozzád vezetett!

    – üzente Pelphrey-nek. Jegyesfotózásukra kislányukat is elvitték.

    Cuocónak nem ez lesz az első házassága. 2013 és 2016 között Ryan Sweeting teniszező, 2018 és 2022 között Karl Cook díjugrató felesége volt. 

    (via People)

  • Egy hófehér Bentley-t kapott ajándékba férjétől.

    Gyozo Bea
    Fotó: TV2

    50. születésnapját ünnepelte Gáspár Bea, mely jeles napot férje, Gáspár Győző többféle módon szeretett volna felejthetetlenné tenni, írja a 24.hu. A Városligeti Caféban tartott luxuspartin mintegy ötven ember, köztük hazai sztárvendégek buliztak együtt a házaspárral, a hangulatról pedig a No Mercy énekese, Marty Cintron gondoskodott. De a legnagyobb meglepetés egy közel 70 millió forintot érő fehér Bentley volt.

    Kérdezgetik a kommentelők, vettem-e az autót, vagy csak béreltem, meg hogy zsebből vagy hitelre. Semmi közük ahhoz, hogy élünk, hogy vagyunk. Nekem egyedül a feleségem számít, és a két lányom, hogy nekik megadjak mindent, amit módomban áll. És igenis rájuk fogom költeni a pénzem, mert szívből teszem, és mert megérdemlik

    nyilatkozta a Storynak a showman, majd hozzátette:

    Különben meg egyszer élünk! Akár holnap meghalhatunk. Ezt mondogatom most a Beának is. Nem akarja vezetni az autót, mert félti. Szerinte túl drága, túl »fancy«. Én meg nem vezetem, már csak azért sem… Egyszer ültem benne, akkor is az anyósülésen, miután megkapta, és átvezetett az étteremhez.

    A Romantic énekese arról is beszámolt a lapnak, hogy testvére, Gáspár Zsolt hívatlanul jelent meg a parti helyszínén, ami rendkívül felbosszantotta. Elmondása szerint az eseményen tetőzött a hangulat, amikor a fivér kint leskelődött, kérdezősködött, ráadásul „slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban egzecíroztatta a vendégeket”. Gáspár Győző állításai azért is meglepők, mert a Farm VIP-ből ismert öccse korábban azt nyilatkozta, bár jó ideig haragban voltak, mostanra kibékültek egymással.

  • Ahogy arról az Index is beszámolt, egy ismerős arcot hiányolniuk kell majd az ősszel képernyőkre kerülő A Konyhafőnök nézőinek, Sárközi Ákos ugyanis nem tér vissza két állandó partnere, Fördős Zé és Rácz Jenő oldalán a gasztoreality új évadában.

    Ennek pontos oka nem ismert egyelőre, ám a döntést nem a sztárséf hozta meg – sőt, egészen néhány héttel ezelőttig állítólag még ő is úgy tudta, hogy a mostani szezonban is számolnak vele. Kötényét az ország egyik legjobbjaként számontartott kollégája veszi át.

    A Story magazin Sárközit ugyan nem-, de feleségét utolérte. A festőművész Évi elárulta, hogy éreznek férjével a távozása kapcsán:

    „Nincs az az élethelyzet, amiben ne támogatnánk egymást, mellette állok. És elárulom, mi most is tökéletesen jól vagyunk, nincs lelki válság, és megsúgom, Ákos is remekül érzi magát. Azt hiszem, amíg mi itt vagyunk egymásnak, gond nem lehet az életünkben!”

    Sovány vígasz Sárközi rajongóinak, hogy ha a konyhapult mögött nem is látják viszont kedvencüket, teljesen nem kell hiányolniuk őt, hiszen a szeptember elsején induló Sztárboxban ő is ringbe száll majd.

  • A milliárdos váltotta valóra a színész lánya és özvegye vágyát.

    57344481 64a7cf883365099b1aae78252d502d31 wm.png
    Fotó: RTL

    Nemrég tért haza élete első nyaralásáról Damu Roland kislánya, Maja, aki Balatonszárszón pihenhetett pár napot édesanyjával, Jákob Zoltánnak hála. Az üzletembertől segítséget kérő Edina nem győzte felsorolni, mennyi mindent csináltak nyolcéves gyermekével, amelyet a milliárdos anyagi hozzájárulása nélkül nem tudtak volna megoldani.

    Mindenkinek elbüszkélkedett, hogy ő bizony a Jákob Zolitól kapott ajándékba egy igazi nyaralást! Minden hatalmas élményt jelentett neki, még az is, hogy igazi étteremben ehettünk, mert eddig ilyesmire sem volt példa.

    A vendégházban, aholt öt napot töltöttek, volt gyerekmedence, tévé és játszótér is, de Majának persze leginkább a magyar tenger tetszett – na meg az előző Nagy Ő-től kapott plüssálat, amivel minden este alszik.

    Nem félt a „nagy víztől”, a Balatontól sem, boldogan pancsolt benne, de meg tudtam neki végre venni minden kis csecsebecsét, fürdőjátékot, amire csak vágyott. A strandra sem csomagolt szendvicsekkel kellett menni, hanem ott ehettünk palacsintát vagy lángost, amit éppen megkívánt. Olyan volt ez neki, mintha öt napig gyereknap lenne! Ráadásul épp kifogtuk a jó időt is, ebben a melegben a legjobb volt a strandon a vízben hűsölni. Még azt is megengedtük magunknak egyik nap, hogy a strandon egy nagy, baldachinos dupla napozóágyat béreljünk. Nehéz is volt visszajönni, de ez az élmény mindkettőnket elkísér életünk végéig

    – mesélte a Blikknek Edina, hozzátéve:

    „Egy anya számára nincs nagyobb öröm, mint amikor látja a boldogságot a gyermeke szemében. Maja szeme pedig végig nevetett! Szép barnára sült a kis bőre, boldogan játszott a többi gyerekkel és biztos vagyok benne, hogy ez egy életre szóló élmény marad majd neki. Jákob Zolinak pedig nem győzök elég hálás lenni, hihetetlen, hogy léteznek még ilyen önzetlenül segíteni akaró emberek a világon, mint ő.”