Gyula
7 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mark Wahlberg híres arról, hogy hajnali 03:00-kor kel fel és 06:00-ig le tudja az edzést és a reggelit, majd aztán még marad ereje ahhoz, hogy elmenjen golfozni is egy jót. Ezt az életstílust egyébként két évvel ezelőtt James Corden is kipróbálta a színésszel, több kevesebb sikerrel.

  legújabb szerepe kedvéért elengedheti ezt az életvitelt, hiszen 6 hét alatt 14 kilónyi súlyt kell felszednie, amit a színész, az elmondásai szerint már nagyon vár.

  Wahlberg Jimmy Kimmel showműsorában volt sztárvendég, ahol beszélt a testtömeg-gyarapodási terveiről. A színész a Father Stu című életrajzi filmben fogja alakítani Stuart Longot, aki bokszolóból vált pappá egy állkapocs sérülés követően. Wahlberg elvileg már régóta szerette volna megfilmesíteni ezt a történetet, de csak mostanra sikerült összerántani a filmet.

  Miután megvagyunk a ökölvívásos felvételekkel, utána a forgatás időszakában annyi kilót kell felszednem, amennyit csak lehetséges, úgyhogy azt a kihívást fogadtam meg, hogy 6 hét alatt 14 kilót kell híznom. Mindemellett azt várják tőlem, hogy őrizzem meg az egészségem, de úgy vagyok vele, hogy 'Haver, olyan régóta vagyok már szigorú diétán, hogy most mindent fel akarok falni, ami csak elém kerül.' Pékségbe akarok menni. Gyorséttermekben akarok enni. Fánkokat akarok zabálni. Minden is kell!

  -mondta a színész a műsorban

  Érthetőek Mark Wahlberg kijelentései, hiszen évek óta kemény diétán van a színész, így most végre van ok arra, hogy hat héten keresztül azt egyen meg úgy egyen, ahogy egy átlagember tenné.

  A projektben részt vesz Mel Gibson is, aki a Mark Wahlberg karakterének édesapját fogja alakítani.

  A forgatókönyvet és a rendezést pedig a 30 éves Rosalind Ross dirigálja, aki egyébként Mel Gibson barátnője. A rendezőnek ez lesz az első nagyjátékfilmje.

  A forgatás a mai napon veszi kezdetét. 

 • 171209664 1052026828661055 4826117394632900019 n
  Fotó: @henrycavill / instagram

  Lehetséges, hogy az újdonsült párt is a Vezércsel sorozat ihlette meg, amikor első közös képükkel a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatukat a színész, Instagram-oldalán. 

  Ez vagyok én, csendesen magabiztossággal nézve, nem sokkal azelőtt, hogy megsemmisített sakkban a gyönyörű és brilliáns szerelmem, Natalie.

  - írta a képhez.

  A Daily Mail feltételezései szerint az Enola Holmes forgatásán ismerkedhettek meg, amelynek gyártásáért a Legendary Entertainment volt felelős. A stúdió televíziós és digitális részének alelnöke Natalie.

  (Forrás: TMZ)

 • EydWLqIWgAEKNnq55

  A Disney az elmúlt időszakban elkezdte a klasszikus meséinek az élőszereplős változatait megfilmesíteni. Ebben a formában már megkaptuk a Mulan az Oroszlánkirály és a Dumbó történeteit, de sorolhatnánk még a filmeket. A sorból a Disney klasszikusa a Pán Péter élőszereplős változata sem maradhat ki, ami már 2016 óta fejlesztés alatt áll, a forgatásnak pedig egy évvel ezelőtt kellett volna, hogy elkezdődjön, de sajnos, itt is közbeszólt a koronavírus.

  Pán Péter a filmtörténet egyik leggyakrabban és legváltozatosabb módon feldolgozott meséje, aminek a leghíresebb darabjai az 1953-as Disney-rajzfilm és a Robin Williams főszereplésével készült 1991-es Hook című film.

  A legújabb változat a Peter Pan & Wendy címet kapta, aminek a forgatása március közepén kezdődött el. Erről készült néhány fotó, Hook kapitányról, akit nem mellesleg Jude Law fog majd alakítani a filmben.

  A film előreláthatólag 2022-ben fog majd premierezni a Disney+ oldalán.

 • Hugh Jackman & Deborra
  Fotó: G'Day USA / Getty Images Hungary

  Nagy nap volt a tegnapi Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness számára, hiszen az 52 éves Hugh Jackman vasárnap (április 11-én) Instagramján üzent 65 éves feleségének a házassági évfordulójuk alkalmából.

  A színész a következőket írta a posztban:

  Deb, veled összeházasodni olyan természetes volt, mint a légzés. Szinte attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk... tudtam, hogy az a sorsunk, hogy együtt legyünk. 25 évünk alatt szerelmünk csak egyre mélyebbre nőtt. A szórakozás, az izgalom, a kaland még inkább üdítő, és a tanulás még nagyobb. Örökké hálás leszek, hogy megoszthatjuk egymással a szeretetünket, életünket és családunkat. Csak most kezdtük el. Deb, teljes szívemből szeretlek!

  Hugh és Deb egy ausztrál tévésorozat forgatásán ismerkedtek meg, és 1996. április 11-én kötöttek házasságot egymással. Együtt nevelik két gyermeküket, Oscart (20) és Avát (15).

  Nemcsak nagyszerű színész és kolléga, hanem nagyszerű férjnek is bizonyul a színész, hiszen 25 év az 25 év.