Ivó, Milán
EUR 385,94 Ft
USD 367,75 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az új LEGO Transformers Optimus Prime egy szerelmeslevél a 80-as években futó tévésorozat alakváltó robotjainak, és azok rajongóinak.

  Az 1500 elemből álló Autobot vezér szétszedés nélkül alakítható át a G1-ben megismert kamion formából egy 35 centi magas robottá, amihez jetpack, egy energon fejsze, illetve az irányítás mátrixa is ott lesz, mint elengedhetetlen kiegészítő. Az új készlet hihetetlen részletességgel adja vissza a klasszikus Optimus Fővezért, pont úgy, ahogy annak idején a tévében is láthattuk.

  A rajongóknak pedig nem kell már sokat várnia, ugyanis a LEGO hivatalos oldalának hála azt is tudjuk, hogy a hős Autobot vezér június első napjától már megvásárolható lesz.

 • A 30 éves George Robinson és testvére, a 27 éves Joe hónapok óta viccelődtek azon, hogy ki lesz először apa, miután mindkettőjük párja tavaly nyáron esett teherbe.

  A páros a terhesség alatt, a sokkoló szülést megelőzően végig azzal viccelődött, hogy ugyanazon a napon lesznek apák, a sors pedig úgy hozta, hogy igazuk is lett. A két szülés között mindössze két óra és három perc telt el. Joe és párja, Ellie első gyermeke április 18-án 15:48-kor, született meg, míg a 30 éves George és párja, a 26 éves Hayley eső gyermeke mindössze két órával és 17 perccel később, 18:05-kor látta meg a napvilágot. Ráadás, hogy a testvérek gyermekeit ugyan az a szülésznő hozta világra, ilyenre pedig eddig még nem volt példa.

 • Ezt nem láttuk jönni.

  GettyImages-1142321741
  Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

  Ha az ember Cardi B-re gondol, talán két dolog juthat egyből az eszébe – érces hangja és gigászi műkörmei, melyet mindennél nagyobb örömmel mutogat közösségi oldalain. Talán nincs olyan szín, amilyenben ne pompázott volna már a rapper körme, mely egyébként baktériumok és gombák tömkelegének ad tökéletes otthont. 

  A hosszú körmökkel rendelkezők felé persze mindig befut egy olyan kérdés, hogy mégis hogyan tudnak ezt meg azt csinálni – elégelte meg Cradi, és egyenesen egy videóban válaszolt az egyik őt kérdező Twitter felhasználónak. 

  Oké, csajszi, csináltam egy egész videót. Bízz bennem, meg fogod érteni a dolgot! Viszont úgy érzem a fiúkat nehezebb tisztítani, több résük van

  – írta a videóhoz a rapper, aki egy plüssmaci segítségével mutatta meg a pelenkázás rejtelmeit. 

 • 2023 június 16-án kerülhet mozikba a Disney Pixar legújabb alkotása, ami az Elementálok címet viseli.

  FS4lWL7VIAETIwm
  Fotó: Twitter

  Az animációs filmek császárának számító Pixar nagyon ritkán okoz csalódást, ha az alkotásaikról van szó. Hamarosan mozikba kerül a Lightyear című filmjük is, jövőre pedig az Elementálok mozira válthatunk jegyet, ami egy olyan világba kalauzol el bennünket, amit a föld, víz, tűz, levegő elemei laknak, mint személyek.

  A főszereplők egy "tűzről pattant" láng lány lesz, illetve egy árral úszó víz fiú, akik annak ellenére, hogy mennyire eltérőek, szépen lassan rájönnek, hogy mégis sok a közös vonásuk.

  A filmet Peter Sohn rendezi, és egy koncepciós rajzot is kaptunk a bejelentés mellé, amin a főhősök szerepelnek.