Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1221107989
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Az énekesnő regisztrált a TikTokra, majd feltöltötte az első videóját is. Természetesen az egyik saját számára tátogott rá, de nem akárhogy. Beöltözött a régi szettjébe, mintha csak 2002 lenne, és úgy énekelte, hogy He was a skater boy...

  Majd jött a meglepő fordulat: Tony Hawk, a gördeszkázás egyik királya lenyomott pár laza trükköt egy kisebb félcsőben. 

 • Fotó:Mokka
  Fotó:Mokka

  Több, mint 200 piercinget vett ki testéből Fazekas Ferenc, miután rátalált a szerelem. A magyar vasember most esküvőre készül, s bár sosem érdekelte, mások mit gondolnak a külsejéről, a menyasszony kedvéért azért mégiscsak lemondott az eredeti tervéről: nem lesznek láncok és cilinder sem a nagy napon, viszont bécsi keringőzni biztosan fog a vőlegény. 

  Fazekas Ferenc erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt, és azt is elárulta, miért szegecselte ki magát. Kiderült, hogy minden egyes fémdarab érzéstelenítés nélkül került a testébe, és bizony, bármennyire is cool, azért okoz némi nehézséget a sok piercing például alvás közben. Az esküvő miatt most picit másként fest a vasember: kevesebb testékszerrel áll majd oltár elé. 

  Fotó:Mokka
  Fotó:Mokka

  A teljes interjút itt nézheti vissza:

 • Fejjel ment a falnak
  Fejjel ment a falnak

  Egyre dühödtebben tombol  Thaiföldön  az elefántbűnözés – legújabb áldozata a Phungprasopporn család, amelynek tagjai hajnali kettőkor hatalmas csörömpölésre ébredtek. Lerohantak a konyhába, ahol megdöbbentő látvány fogadta őket: egy elefánt fejjel áttörte a falat, és módszeresen fosztogatta a család élelmiszerkészletét.

  Vicces volt ilyen közelről látni egy elefántot, de aggódunk, hogy visszatér

  – nyilatkozta a családfő, aki mobiljával megörökítette az önfeledten falatozó betörőt.  Végül sikerült elzavarnia az állatot, amely eliszkolt az erdőben. Phungprasoppornék számára nem volt ismeretlen az elkövető, mint mondják, a bűn útjára tévedt elefánt két hónapja már a házuk körül ólálkodott, valószínűleg terepszemlét tartott.

 • Horváth Boldi és Nagy Feró
  Horváth Boldi és Nagy Feró

  Az Alma együttes klasszikusa után Horváth Boldi is meglepte magát egy születésnapi dallal. A Kelemen kabátban énekese ráadásul nem akárkivel bútorozott össze a stúdióban: Nagy Feróval dolgozott, aki a friss nótához készült klipben is megjelenik. 

  Egyébként Horváth Boldinak tényleg ma van a születésnapja.