Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hétfőn New Yorkban megkezdődött az ENSZ évi rendes közgyűlése, ahova Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök magával vitte három hónapos csecsemőjét – és ezzel történelmet írt. És persze nem csak ő, hanem a 3 hónapos kislánya is, aki az eddigi legfiatalabb ember, aki megjárta a világszervezet közgyűlésén.

  A Guardian beszámolója szerint amíg Ardern beszélt, a babát a férje, a horgásztévés műsorvezetőből pár hónapja háztartásbeli apukává vált Clarke Gayford őrizte a többi ENSZ-küldött között.

  A büszke apa Facebookon több ezer ember örömére kirakta a történelmi ENSZ-belépőkártyát is, amin egy pólyás baba fotója látható. "Bárcsak lefotózhattam volna annak a japán delegációnak az arcát, akik akkor léptek be az egyik tárgyalóba, amikor épp pelust cseréltem" – írta a kép mellé.

 • Hétfőn mutatta be az új kabaláját, Grittyt az NHL-csapat, és hát nem is nagyon tudjuk mire vélni a szőrmókot.

  Dn3pUdPU8AIH800

  Gritty a csapat történetének második kabalája, az elődje Slapshot volt, és így nézett ki:

  slapshot
 • Biztos belefutottak már abba a mémbe, ami a Green's Gunshow képregény két képkockája: egy kutya igyekszik megnyugtatni magát, hogy minden rendben, miközben körülötte ég a ház. 

  this-is-fine.0

  Na, nagyjából ez történt a napokban Washington DC-ben. A Sky cikke szerint egy 74 éves nyugdíjas férfi végigvárt egy épülettüzet a lakásában, miközben a környékén lángolt minden. 

  Akkor találtak rá a kárfelmérők, amikor a tűz eloltása után terepszemlét tartottak. A hangos kiabálásra lettek figyelmesek, és miután feltörték az ajtót, rátaláltak a lakásban üldögélő férfira, akinek nem lett semmi baja, saját lábán akarta elhagyni az ingatlant, de inkább lesegítették.  

  Azt gyanítják, hogy elfelejtettek neki szólni, amikor kiürítették az épületet, ezért most vizsgálat indult az ügyben. 

 • A kormányfő a Facebook-oldalán mutatta meg Anna Adélt. Azt írta hozzá: 

  "Jó reggelt, Magyarország!"

  unoka
  Fotó: facebook.com/orbanviktor