Endre, Elek
17 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Virginia állam északi részén valakinek nagyon drága hétvégéje volt, legalábbis a Fairfax megyei rendőrség szombati twitje alapján, ami szerint valaki pénteken elvitte a szalonból a közel 300 ezer dolláros, vagyis jó 80 millió forintba kerülő McLaren 720S-t, amit egy nappal később már fel is csavart egy fára.

  azl1wyn7qfqbz7o9gcjb.png

  A rendőrség közlése szerint „a sebesség” miatt történt a baleset, vélhetően a tulaj szerette volna gyorsan kipróbálni, mit is tud a 341 km/h-s maximális sebességre képes gép, ami fölött aztán elvesztette az uralmát.

  via Jalopnik

 • Kínrím után jöjjön egy remek fotó, amit készítője „el poder de un libro”, vagyis „egy könyv ereje” megjegyzéssel tett ki. 

 • A Slayer Kitten című videóhoz, amelyen egy aprócska cica tökéletesen kiénekli a Slayer és a thrash metál-történelem leghíresebb sikolyát, az Angel of Death elejét, ráadásul abszolút szinkronban is van vele, tényleg nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. Én mindenesetre pár óra munka után végtelenítve nézném egy óráig.

 • Kedden szavaztak a képviselők a fizetésemelésükről, és mi is részletesen beszámoltunk arról, hogy finoman szólva is megosztotta az ellenzéket a kérdés. A Jobbik és az MSZP egy része például megszavazta a dolgot a Fidesz-KDNP-vel karöltve, míg a DK, az LMP és a Párbeszéd, illetve az MSZP három képviselője nem.

  Gyurcsány Ferenc tehát nem szavazta meg, a voksolás után viszont ocsmánynak minősítette azokat a képviselőket, akik megszavazták. 

  Rövidlatóak vagytok vagy egyszerűen csak ocsmányan viselkedtek?

  A Facebook-oldalán azt írta, jó, ha ezek a képviselők nyaralni mennek, addig sem okoznak kárt. Emellett egy rejtélyes üzenetet is küldött:

  A fagylalttal vigyázzatok. Azt nyalni kell...

  Itt valószínűleg az ellenzéki képviselők benyalására célzott a DK-elnöke, bár sosem lehet tudni.