Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mármint nem az üzenet huncut, hanem az énekes arckifejezése közben, nem lehet neki ellenállni még akkor sem, ha tulajdonképpen az égadta világon nem mond semmit semmiről. Azért önök most megpróbálhatják. A dolog apropója természetesen az, hogy Sheeran az elsőként bejelentett és szinte biztosan a legnagyobb nevű fellépő a 2019-es Szigeten.

  • Képernyőfotó 2018-09-20 - 8.35.40.png

    Épp csak mérget nem köpött az amerikai elnök. Vajon mi válthatott ki belőle ilyen reakciót?

  • Kegyetlen halála volt a nyolcévesnek, mert az anyja egy nőt választott az apja helyett

    – hirdeti öles betűkkel a Bors egy cikk címében, amely arról szól, hogy saját nyolcéves kislányát gyilkolta meg egy férfi azért, mert féltékeny volt exbarátnője leszbikus szeretőjére.

    De a bulvárlapnak ezt sikerült úgy tálalnia, mintha a gyilkosság nem a kegyetlen elkövető, az apa hibája lenne, hanem az anyukáé. Meg az anyuka homoszexualitásáé. Meg azé, hogy az anyuka nem a férjét „választotta”. Ezek a Bors szerint mind fontosabb körülmények, mint az, hogy egy férfi megölte a saját kislányát. Remélem, csak a vak és ostoba kattintásvadászat van egy ilyen cím mögött, még mindig jobb, mint ha bárki komolyan azt gondolja, a fentiek bármilyen szinten is enyhítő körülményt jelentenek egy ilyen gyilkosság esetén.

  • Ha menni kell, hát menni kell. Ennek az örök igazságnak a napnál fényesebb bizonyítékát csütörtök reggel láttam az Árpád híd pesti hídfőjénél. Heroikus küzdelem, amit a parkolóőr folytat azzal az autótulajdonossal, aki fittyet hányva a parkolási zónákra lazán otthagyta a parkolóban az autóját egyszer csak megunják, hogy büntetgessenek alapon. Az angyalföldi parkolóőrt azonban nem ilyen fából faragták, és szerintem ő akkor is ki fogja állítani a büntetést, ha az autót már régen betemeti a piros mikuláscsomag.