Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • És tényleg csak szól. Avagy úgynevezett humor egy megkopott házfal megkopott plakátjáról.

  salala
  Fotó: Instagram
 • Egyetlen olyan sportágat sem ismertek el olyan gyorsasággal, mint a magyar fejlesztésű Teqballt, ami egy évvel a Nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ megalakulása után máris elismert az Ázsiai Olimpiai Tanács a hétvégi, jakartai közgyűlésén.

  Ezzel akár a 2022-es Ázsiai Játékok programjába is bekerülhet a sportág.

 • Ez a valaki Sidney Crosby, kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok és a Pittshburgh Penguins-szel Stanley-kupa győztes kanadai jégkorongozó (és a három sorozat győzteseként tagja a Tripla Arany Klubnak, amiben rajta kívül 27-en vannak, köztük kilenc honfitársa). Crosby a Twitterén mutatja meg, hogy egy hokiütővel és egy koronggal sokkal látványosabban lehet technikázni, mint amit egy focilabdás dekázgatás kínál.

  A dolog szinte lehetetlennek tűnik, a jégkorong korongja egy nagyjából két és fél centi magas, nagyjából hét és fél centi átmérőjű vulkanizált gumihenger, ami összevissza tud pattanni, attól függően, hogy épp melyik felülete hogyan érinti a falat. Ez a 31. születésnapját nemrég (augusztus 7-én) betöltött kanadai kópé viszont valahogy mindig el tudja kapni, és nem ám a kicsi kezével, hanem a hokiütő néhány négyzetcentiméternyi felületű tollával. Egyszerű földi halandó ezt az életben meg nem csinálná, hacsak nem akkora mázlista, hogy már túl van minimum két lottóötösön is.

  crosby
 • Az Időkép tette közzé a magyarszéki önkormányzat által készített timelapse videót, amely bemutatja, hogyan lesz intenzív zivatar szinte a semmiből.

  A felvétel vasárnap készült, amikor a szikrázóan napsütéses időn után szinte semmiből alakultak ki a nap első zivatarai a Mecsek térségében, ezeket erős szél, néhol apró szemű jégeső is kísérte – olvasható a videót kísérő szövegben, amely arra ad magyarázatot, hogyan történhetett ez, hogy mennyire meghatározóak tudnak lenni a helyi adottságok a zivatarok szempontjából.