Dezső
11 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Reuters adott ki egy vágott videót arról a hírről, amit két hete mi is megírtunk, mégpedig, hogy műanyag hulladékot talált a Mariana-árok alján egy amerikai kalandor, miközben közel tizenegy kilométeres mélységig leereszkedve megdöntötte a valaha volt legmélyebb merülés rekordját. Íme a videó:

   Victor Vescovo azt nyilatkozta, hogy nem is meglepő, inkább csalódást keltő volt a "felfedezés". Először Holdfelszínre hasonlító tájat, és életet látott, aztán ahogy ment tovább, akkor akadt bele egy ember által készített dologba. Nem tudja, hogy műanyag vagy fém volt, de élei voltak, és betű is volt rá nyomtatva, úgyhogy tuti, hogy emberi hulladék volt.

 • Áder János köztársasági elnök

  • az EP-választáson való részvétel fontosságáról
  • Strache elítéléséről
  • a Huawei letiltásáról

  a horgászatról beszélt Székesfehérváron csütörtökön.

  Áder fontosnak látta hangsúlyozni, hogy

  egyre több horgász van Magyarországon, jelentősen nőtt a számuk az elmúlt években, hiszen 420 ezerről indultunk és lassan 500 ezernél leszünk. ... A horgászat értelmes szabadidőtöltés, és talán a fiatalok is rabjai lesznek egyszer.

  Ha szavakban nem is, de titkon azért üzent a köztársasági elnök, nézzék csak meg a baseball sapkáját:

  Egyébként a köztársasági elnök a horgász szövetség találkozóján természetesen horgászott is, de csak az ötödik helyet szerezte meg. Mindössze 15,5 kiló halat fogott, míg az első Csőre Gábor színész, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Cartman magyar hangja lett 32,26 kilóval.

 • Ugyan az éppen Budapesten tartózkodó színész csupán az első évadban szerepelt (meg egy rész erejéig a másodikban), szívén viseli a többiek sorsát, és természetesen már ő is látta a befejező részt, reakcióit pedig élőben osztotta meg a követőivel.

  Mivel biztosan van, aki még nem látta az utolsó részt, nem áruljuk el, hogy mi dühítette fel annyira Khal Drogót, csak annyit, hogy az instagramos közvetítésében elég sűrűn káromkodott. 

  Aki kíváncsi arra, mi Jason Momoa véleménye az utolsó részről, kattintson ide vagy ide, de vigyázat, a tartalom nem mentes a spoilerektől, ezért tényleg csak az nézze meg, aki már tudja, mi lett vége a Vastrónért folytatott harcnak. 

  khal drogo tronok harca
 • Olvasónk, Attila Facebook-oldalán találtuk a képet, és mi tagadás, azonnal megtetszett nekünk a burkolat, aminél már csak a kétnyelvű tájékoztatás jobb. Nehéz eldönteni, melyik részlet a kifejezőbb: a finomkodó rusztikus mintázat kifejezés, vagy az enyhén passzív agresszív azért ilyen a padló, hogy ne csússzál el rajta bmeg. Olvasóinknak is további kellemes időtöltést kívánunk!