Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai Vermontban egy férfi annyira felhúzta magát a városának övezeti szabályozása miatt, hogy ezzel a hatalmas szoborral fejezi ki a nemtetszését a városvezetés felé.

  IMG 0206$large
  Fotó: Ted Pelkey / Facebook

  A Vice cikkéből kiderül, hogy Ted Pelkey évtizedek óta csatázik a helyi vezetéssel. A probléma onnan jön, hogy Pelkey szeretné átköltöztetni a szomszédos városból a saját telkére a monofiltisztító és autójavító vállalkozását. Az ottani önkormányzat azonban ezt folyamatosan megakadályozza.

  47683288 1995220523905479 5038536532776976384 n
  Fotó: Ted Pelkey / Facebook

  Pelkey azt állítja, hogy a vezetés azért nem engedi, hogy garázst építsen a telkére a munkához, mert ki nem állhatják a férfit. November végére pedig betelt nála a pohár, és a telkére felhúzta ezt a nagy, világító szobrot, ami a városháza felé néz.

  Érdekesség egyébként, hogy Vermontban tilos óriásplakáton ehhez hasonlót üzenni bárkinek, azonban a törvény az ilyen szobrokra nem tér ki, és a 4 ezer dolláros középsőujjat művészeti alkotásnak kezeli, tehát legálisan állhat Pelkey telkén.

  Az alkotásnak egyébként már rajongói is vannak, és elindították a szobor saját Facebook-oldalát is.

 • bowsette screenshot 20180927102703 1 original 560x313 cover.png

  A Pornhub adott ki egy csomó vicces év végi statisztikát, és hát mégis csak ez a világ egyik legnagyobb pornóoldala, szóval aránylag jól mutatja a trendeket. Mármint én nem tudom, honnan is tudnám, úgy mesélték, hogy létezik ilyen oldal az interneten. Akárhogy is, a listák között van egy olyan, hogy videojátékos karakterekre keresések, és a számokból rögtön sejthetjük, hogy ahol ekkora a kereslet, ott bizony felüti a fejét a kínálat is, szóval ilyen témájú videók tényleg léteznek, méghozzá dögivel.

  Mutatom is a teljes toplistát, amit nem meglepő módon az Overwatch és a Fortnite karakterei uralnak, és szerepelnek rajta például Pokémon-szereplők is, de hát ne ítélj, hogy ne ítéltess, virágozzék minden virág, addig jár a korsó a kútra.

  https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fupload

  A dobogósokkal foglalkozzunk egy kicsit külön is; Lara Croft bronzérme abszolút nem meglepő, elvégre a Tomb Raidert az is ismeri a filmek miatt, aki egyébként kiütést kap a videojátékoktól. Brigitte az Overwatch-ból idén tavasszal került be a játékba új hősként, és láthatóan úgy rajzolták meg a grafikusok, hogy támadjon róla néhány keresetlen gondolata tinédzser fiúknak.

  És végül ott az első helyezett, 38 millió kereséssel alig három hónap alatt, ami több mint négyszer annyi, mint a második meg a harmadik összesen, szóval el lehet képzelni, milyen szerencsésen tapintott rá a gémerek kollektív erotikus tudatalattijára. Ő Bowsette, aki valójában egyetlen videojátékban sem szerepel, a rajongók alkották, és a Mario-játékok főellenségének, Bowsernek, a gonosz teknőcember-királynak a nővé változtatott verziója.

  Hagyok egy kis időt, hogy ez leülepedjen.

 • A valóságshow-k hosszú évek óta adnak szellemi muníciót az internetnek és a sajtónak, és ebben különösen erős a Való Világ az RTL Klubon, amiben általában nem agysebészek és űrkutatók vitatkoznak arról, ki nem húzta le maga után a vécét villában.

  Nemrég viszont olyan dolog történt, hogy Szarvas kénytelen volt klasszikus Szerencsekerék-rejtvényként ábrázolni a helyzetet a Való Világban:

  Az ihletet a Blikk ma reggeli cikke adta, ha valakinek nem lenne meg magától a megfejtés.

 • Eszter a Vörösmarty és Wesselényi sarkán fotózta szerda reggel ezt az autót. Én nézem egy ideje ezt a képet, és persze azt innen biztosan nem fogom tudni kitalálni, hogy mi vezethetett ide, de azért a kép üzenhet néhány dolgot.

  A színválasztás: valamiért az az érzése az embernek, hogy ez nem véletlen. Nem az első szembejövő, vagy otthon elfekvőben lévő vödröt vitte oda az illető - már amennyiben szándékosságról van szó -, hanem a tökéletes híg szar színét. Ha egy bosszú az öntés oka, nem lehet tökéletesebb színt választani.

  A szépen odahelyezett vödör, a festék egy helyre öntése: ha ez a rongálás szándékos volt, az egészen biztos, hogy az elkövető nem volt ideges. Egy higgadt úr, aki nem öntögette össze-vissza a festéket, az így, egy foltban is tökéletesen hatásos. És a vödörrel is visszafogottan bánt: azt szépen az autó mellé helyezte.

  Hozzáteszem, ez a második pont arra is utalhat, hogy semmiféle szándékosság nem volt: valaki sétált a vödörrel az ölében, hívták telefonon, ahogy elővette, a vödör kicsúszott a kezéből, rá a Mondeo csomagtartójára, kész is volt a baj. És a vödörrel meg mit csináljon ezek után? Nyilván odateszi, ha a tulaj esetleg elolvasná a vödrön, hogy mivel lehet leoldani a festéket. 

  És itt viszont már azt sem lehet kizárni, hogy maga az autótulajdonos volt a tettes. Be akarta tenni a csomagtartóba a megvásárolt festéket, és ez lett a vége.

  A fotót készítő Eszter szerint vagy régóta húzódó, talán parkolóvita állhat a háttérben.

  Ha valaki tudja, miről van szó, írja meg nekünk!