Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nick Cummins, az egykori ausztrál rögbijátékos különleges videót osztott meg Facebook-oldalán.

  Névtelen8.png
  Fotó: Nick ‘Honey Badger’ Cummins / Facebook

  A felvételen láthatjuk, amint Cummins félreáll az autójával, mert a közelben meglát egy bajba jutott birkát. Az állat a drótkerítésbe szorult és magától nem tudott volna kiszabadulni, mert a szarva is akadályozta benne.

  A férfi odaszaladt és pár másodperc után sikerül kiszabadítania őt.

  Azért még megnézte, nem történt-e komolyabb baja a birkának, aztán pedig feltette a költői kérdést, 

  hogyan fogom biztonságban átjuttatni ezen a kerítésen?

  Végül átemeli a könnyűnek semmiképp nem mondható állatot, aki boldogan vágtázik tovább a mezőn.  A videó nagy népszerűségnek örvend, csak Twitteren közel 13 millióan tekintették már meg.

 • A Takács család egy kétezer négyzetméteres föld tulajdonosaként azon tanakodott, mit lenne érdemes termeszteni ezen a hatalmas termőföldön.

  Végül töktermesztésbe kezdtek egy ismerősük tanácsára, és milyen jól tették. Takács Roland a magok egy részét az Egyesült Államokból rendelte, és az eddigi legnagyobb termésük 126,5 kilósra nőtt. Az óriás tököt a bőszénfai lecsófesztiválon is kiállították, ahonnan másnapra el is tűnt.

  A Somogy Bróker csapata standját díszítette az óriás tökünk. Mire másnap délután mentünk volna érte, addigra már csak a hűlt helye maradt. Valaki odaadta egy helyi családnak, aki disznókat tart. Bízom benne, hogy az állatoknak ízlett

  – mondta Takács Roland a sonline.hu-nak.

  Azért hozzátette, hogy a gigatököt hárman cipelték, és még így is majdnem megszakadtak alatta.

 • A 26 éves énekesnő a modellszakmában is kipróbálta magát.

  GettyImages-1342323152
  Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

  Adottságait tekintve talán nem is olyan meglepő, hogy a 26 éves énekesnőt idén végre felkérték a Versace egyik modelljének.

  Nemcsak magassága (173 cm) ideális ehhez, hanem alakja és különleges vonásai is adottak ahhoz, hogy az éneklés mellett a kifutón is felvonuljon. Dua egyébként egy közeli barátnőjével együtt vonulhatott, hiszen a Versace egyik modellje volt Gigi Hadid is, aki az énekesnő kedvese, Anwar Hadid nővére.

 • A US Open idei nyerteséről, Emma Raducanuról korábban az Index is írt, ahogy a teniszezőnő Met-gálás megjelenéséről is.

  A 18 éves brit lány győzelmével 127 helyet ugrott előre a teniszezők ranglistáján, és igazi hírességgé vált.

  Így bátran állíthatjuk, hogy egy igazi tehetséggel állt szemben Katalin hercegné a pályán tegnap. Katalin korábban profi teniszező szeretett volna lenni, így adta magát a dolog, hogy kihívja egy meccsre az idei győztest.

  A hercegné különösen jó formában van, és láthatóan nagyon jól érezte magát a pályán.