Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ed O'Neill színésztársaival állt színpadra.

  Ed O'Neill karrierje során rengeteg filmben és sorozatban felbukkant már, de a nagyérdemű mégis két nagysikerű szitkomból ismerheti leginkább. A 77 éves színész alakította ugyanis a családfőt mind az Egy rém rendes család, mind a Modern család epizódjaiban. Bár O'Neill manapság nem gyakran mutatkozik a nyilvánosságban, de a szombati SAG Awardson kivételt tett, és Sofía Vergara oldalán tűnt fel a Modern család színészeivel együtt.

  A Los Angelesben tartott díjátadónak ezúttal több emlékezetes pillanata is akadt, sokan úgy vélik, Pedro Pascal vitte el show-t, amikor a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért kissé spicces vette át a legjobb drámai sorozatban alakító színésznek járó elismerést. De olyasmire is sor került, amire már régóta várhattak a Breaking Bad rajongói, ugyanis a nagysikerű drámasorozat szereplőit is újra egy színpadon láthatták.

 • A buli témája a giccs volt.

  Schobert Norbert és Rubint Réka aktuális alakreformtáborukban egy farsangi partit rendeztek, amiről egy közös fotót is megosztott a házaspár az Instagramon. Mint kiderült, a beöltözős bál idei témája a giccs volt, ennek megfelelően Schoberték és a táborozók egyaránt vicces jelmezekbe öltöztek.

  Hát, én Zanzibár-turistának akartam öltözni, de inkább öregedő Krokodil Dundee sikerült! Réka viszont nagyon raj lett!

  – írja posztjában a fitneszedző, aki nemrég egy nosztalgikus fotóval emlékezett meg arról, amikor felesége a legelső edzős videóját forgatta.

 • A karácsonyfát csak tegnap szedte le.

  Csak a minap búcsúzott el díszes karácsonyfájától, de már most hiányérzete van Sydney van den Boschnak. A Szerencsekerék szerencselánya ezt az Instagram-oldalán árulta el követőinek, akiknek egyúttal egy lapozható bejegyzésben engedett ritka betekintést az otthonába.

  A 2014-es Miss Earth Hungary győztese, aki nemrég azt is boldogan újságolta el követőinek, hogy szerelme, Benjamin megkérte a kezét, a jelek szerint a letisztult hangulatot árasztó és a bézs színekben pompázó bútorokat és egyéb kiegészítőket, dekorációkat kedveli. Pár virággal és tavaszi hangulatot sugárzó tárggyal már felfrissítette otthonát.

  Örülök, hogy sikerült leszednem a karácsonyfánkat de őszintén szólva hiányzik... olyan üres nélküle a lakás (remélem, nem csak én érzek így). Közben igyekeztem beépíteni egy kis Valentin-napot, egy kis tavaszt a fészkünkbe, de még nem látom át, nem érzem az új dekorációk lehetőségét a tavaszra... talán majd a húsvét újra megbolondítja az otthonunkat

  – jegyezte meg Sydney van den Bosch, akinek fotóit akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

 • Szinte ragyogott.

  Immáron 30. alkalommal rendezték meg az Oscar-gála előszobájaként is emlegetett  SAG-gálát (Screen Actors Guild Awards), amely a 2023-as év legjobb filmes és televíziós alakításait értékelte. Idén az Oppenheimer tarolt , ám a díjak mellett a legnagyobb hangsúly szokás szerint a vörös szőnyeges bevonuláson és a ruhákon volt. Jennifer Aniston például nagy meglepetést okozott, amikor megjelent, de ha ide kattint, megtekintheti az esemény legjobban öltözött hollywoodi hírességeit.

  Jóbarátok című sorozat sztárja azzal hívta fel magára a figyelmet a neves eseményen, hogy nem egy, már védjegyévé vált fekete szettben, hanem egy ezüstösen csillogó Celine estélyiben ment. A spagettipántos, combnál felsliccelt ruhával nagy sikert aratott, s még egy díjat is átadhatott.

  Az 55 éves színésznő Bradley Cooperrel konferálta fel az életműdíjat, amelyet Barbra Streisand kapott. Ennek kapcsán Aniston érdekességképpen elmondta: egy szilveszteri éjjelen meg is csókolhatta éjfélkor a színész-énekesnőt.

  (via Page Six)