Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még szeptember elején robbant a hír, hogy a heteken át tartó cáfolás és titkolózás ellenére mégis második gyermekével várandós Kylie Jenner.

  GettyImages-1205192368
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  A 24 éves modell, influenszer és üzletasszony még 2018 februárjában adott életet első gyermekének, Stormi Websternek, hamarosan pedig újfent anyai örömök elé nézhet — pocakjában ugyanis már ott dobog a kistestvér szíve. Az édesanya persze előszeretettel mutogatja pocakját, nemrégiben a Vogue ikonikus 73 Questions című videójában villantotta meg azt, most pedig egy igazán sejtelmes fotót töltött fel az Instagram-oldalára. 

  Jennernek mindösszesen csak az árnyéka látszódik a képen, mely tökéletesen megmutatja formás idomait és persze a lényeget: egyre csak növekvő terheshasát. 

  Azt, hogy a modell a terhessége hanyadik hónapjába jár, egyelőre továbbra sem lehet tudni, kiindulva a tényből, hogy első terhességét csak azután fedte fel, miután világra hozta kislányát, nem lepődnénk meg, ha már idén megszületne Kris Jenner tizenegyedik unokája.

 • Újra látható a Szegedi Vadasparkban a rövidfülű elefántcickány − tájékoztatja a látogatókat a vadaspark.

  Egy párat szeretnénk tartani, első körben egy nőstény érkezett egy németországi állatkertből, bízunk benne, hogy rövidesen hímet is találunk a ritka állatfajból

  − olvasható a közleményben, amelyben elmondják, hogy a kisemlős neve nem csak a hosszú orra miatt illik rá, hiszen ugyanabba az ősi, Afrikában kifejlődött rendszertani csoportba tartozik, amelybe az elefánt is.

  Az állat elsősorban rovarokkal táplálkoznak, de elfogyasztanak növényi eredetű táplálékot is.

 • A Nyerő Páros tegnapi adásában ismét alakított Kulcsár Edina és férje, Csuti.

  A műsorban nem csak a párok versenyzését, hanem olyan hétköznapi dolgokat is végig kísérhetünk, mint egy reggeli elfogyasztása. Ezúttal Pataki Zita és párja, Attila csatlakoztak Edináékhoz. Éppen arról beszélgettek, hogy Zitáék egy éve átálltak a növényi táplálkozásra, amikor Edina feltett egy igazán érdekes kérdést.

  A növényi azt jelenti, hogy húst attól még esztek?

  A házaspárnak szeme se rebbent, de azért a kérdés után Zita hozzátette, hogy egy évig vegánok voltak. Miután kitárgyalták a témát, az időjárás-jelentő nehezményezte, hogy nem tud csak úgy fecsegni velük ilyen dolgokról, inkább azt szeretné, ha mélyebb témákról beszélgetnének, mint például Edináék párkapcsolati problémái.

  Az előzetesből ítélve ez visszatérő elem lesz a mai adásban is.

 • Idén ünnepli huszadik születésnapját a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kultikus filmje, a Doktor Szöszi. Az évfordulóról nyáron a főszereplőt alakító Reese Witherspoon is megemlékezett.

  IMG 4897
  Fotó: Velvet

  Akkoriban ez volt az első olyan filmes alkotás, amelyben végre elvonatkoztattak a szőke nős viccektől, így Elle Woods bebizonyíthatta, hogy a platinaszőke haj nem jelent egyet azzal, hogy valaki buta.

  A film első és második része sokak kedvencévé vált, így nem meglepő, hogy Broadway-musical változat is készült belőle. A darab New York, London és Bécs után most már Budapesten is látható lesz. Elle Woods szerepét - kettős szereposztásban - Szegő Adrienn és Pacskó Dóra alakítja, de az előadásban olyan színészek is feltűnnek majd, mint Janza Kata, Détár Enikő, Bálint Ádám és Nagy Balázs.

  A darab Molnár László rendezésében készül, és 2022. január 14-én mutatják be először a BOK csarnokban.

  Az előadásban még Gyilkos, Elle csivavája is benne lesz, erről a rendező így nyilatkozott:

  Lesz csivava az előadásban, még beszélni – ugatni – is fog. Az ő betanításuk is már folyamatban van.