Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kihívás teljesítve! A Hortobágyi Nonprofit Kft. is csatlakozott a Tetris challenge kihíváshoz. A kihívásban, a résztvevők kipakolják a munkájukhoz szükséges kellékeket, majd a közösségi oldalakon mutatják meg az eredményt. Megkértük id. Kosina Péter gulyás számadónkat, illetve ifj. Kosina Péter csikós számadónkat, hogy mutassák meg, mire van szükségük ahhoz, hogy a napi munkájukat el tudják végezni.

  Így kommentálta a Hortobágyi Nonprofit Kft. a saját fotóját, és igazából ehhez már tényleg nincs is mit hozzátenni, legfeljebb még annyi magyarázatot, hogy Hortobágyon a csikósoknak pont az az egyik speciális "műsorszáma", hogy vezényszóra lefektetik a lovukat.

 • A DC-univerzum legutóbbi Jokere ugye Jared Leto volt, aki a Suicide Squadban alakította Batman ősellenségét, míg aztán készült egy, a szuperhősfilmek univerzumától elég távol álló Joker-film, teljesen más szemléletmóddal, amiben Joaquin Phoenix kapta a főszerepet. Egy, a Hollywood Reporterben elejtett félmondat szerint (amely félmondat aztán bejárta a világsajtót) Leto már ettől eléggé kiakadt, de most James Gunn, a készülő, új Suicide Squad rendezője csak tovább borzolja szegény Leto idegeit.

  Gunn azt ugyan nem jelentette ki konkrétan, hogy a következő Öngyilkos Osztag-filmből a pletykákkal összhangban tényleg nem fog szerepelni Joker (és így Jared Leto), de azt írta Instagram-sztoriban:

  Csak én és még páran tudjuk, pontosan kik fognak szerepelni a filmben, de amennyiben Joker nem lenne benne, nem hiszem, hogy az furcsa lenne, hiszen az Öngyilkos Osztag-képregényekben sem szerepel.

  (Ugyanis valóban csak az előző Suicide Squad-filmbe került bele, hogy érthető legyen Harley Quinn eredettörténete: az ő pasija volt Joker.)

  Azért egy kis vígaszt jelenthet, hogy tavalyi hírek szerint Leto azért kiharcolt saját magának egy saját maga által készített saját Joker-filmet, bár hogy ez végül tényleg megvalósul-e, azt nem tudni biztosan.

 • Gyilkosság,  drogkereskedelem, csalás, lopás és emberkereskedelem miatt is keresik azt a 22 nőt, akire az EUROPOL most egy meglehetősen látványos kampányt épített

  Először egy álarc takarja a bűnözőt, ám ahogy a történet halad előre, az álarc részei eltűnnek, és a „néző” tippelhet a bűnöző nemére.

  A kampány célja, hogy minél többen keressék fel ezt az oldalt. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy minél többen látják a keresett bűnözőket, annál nagyobb az esélye, hogy valaki be tudja illeszteni a kirakós utolsó darabját, aminek segítségével sikerül elfogni a szökevényt.

  A honlapon közvetlenül, név nélkül lehet információkat küldeni közvetlenül a nemzeti nyomozóknak.

  A 22 legkeresettebb bűnöző egyik egyébként magyar. Dudás Ildikó a Veszprémi Törvényszék és a Győri Ítélőtábla ítélete alapján bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt körözik, mivel nem kezdte el a hat éves fegyházbüntetését, írja a police.hu.

 • Amikor az amerikai rendõrök pénteken letartóztatták a 36 éves Matthew Bushmant az Illinois állambeli Mansfieldben, a férfi megpróbált hamis nevet megadni. Nem járt sikerrel, valószínűleg nem függetlenül attól, hogy a valódi neve rá van tetoválva a nyakára.

  screenshot-60

  A bűnözőzseni ellen egyébként pont hamisítás miatt nyomoztak. (BoingBoing)