Móric
9 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kikerült a TikTokra egy felvétel, ami szerint a frissen átadott bevásárlóközpont egyik üzletének plafonjából konkrétan ömlik a víz.

  Az időközben privátra állított felvétel szerint nem sérült meg senki, legfeljebb a 300 millió eurós beruházással épült Etele Pláza becsületén esett némi csorba ezzel.

 • GettyImages-814573690
  Fotó: Matthew Lewis / Getty Images Hungary

  Az ír ketrecharcos kezeiről el lehet mondani (amit a gimiben szoktak fenyegetőzve szajkózni a srácok a nagy folyosói bunyó előtt), hogy a bal a halál, a jobb pedig a koporsó. Több meccsen is bebizonyította már, hogy kemény ütései vannak. És nem csak a ringben, hanem a vörös szőnyegen is bármikor el tud sütni egy öklöst. McGregor olyan, hogy már nem is csak sportoló, hanem egy két lábon járó márka, aki még a vereségeivel is milliókat tud keresni.

  A hírnév fenntartása miatt vannak ilyen-olyan "fellépései". Most is tiszteletét tette egy baseball meccsen, hogy elvégezze a kezdődobást. Ez olyan jól sikerült, hogy majdnem sikerült eltalálnia egy nézőt. Konkrétan izomból fölé dobta a labdát.

  Ezek a kezek nem arra lettek teremtve, hogy labdákat dobáljanak vele, az már biztos, hisz legutóbb is láthattuk már, hogy milyen rosszul bánik a NFL-es labdával.

 • A brit Harry Potternek biztosan gyakran meggyűlik a baja azzal, hogy ugyanúgy hívják, mint a világ egyik leghíresebb fiktív karakterét.

  A Harry Potter és a bölcsek köve könyvet évekkel ezelőtt, viccből vette meg neki az édesapja, ami mint kiderült, egy 1997-es, nagyon értékes, első kiadású darab és mindössze 500 darab van belőle világszerte. A ritkaságnak számító könyvet október 7-én árverezik el, az irányára pedig 20 és 30 ezer font között mozog.

  Harry állítása szerint az eladásából származó bevételt néhai édesapja tiszteletére szeretné fordítani.

  Nincs könnyű dolga egyébként a 33 éves férfinek, hiszen a varázslótanonc-mániának köszönhetően az elmúlt 25 évét azzal töltötte,

  hogy megpróbálja meggyőzni az embereket arról, hogy a neve tényleg Harry Potter.

 • Képernyőkép 2021-09-21 111354.png
  Fotó: @jakupcsekgabi / instagram

  Jakupcsek Gabriella jelenleg épp Olaszországban pihen, ahol egyszerűen nem tudott ellenállni a tengerparton felcsendülő zenének, szóval táncra perdült. A műsorvezető olyan jól ropta a homokos parton, hogy pár másodperccel később már a szomszédos bárban lévők is táncolni kezdtek, csak úgy sugárzott a jókedv mindenkiből.

  Aki meghallja ezt a zenét, az nem tud ellenállni. Ezúttal az olasz tengerpart táncolt rá velem együtt. Ti is tartsatok velem!

  — írta a bejegyzésben Gabriella.